Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Αναστολή και στους αγώνες της ΕΠΣ ΕυρυτανίαςΗ εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας προχώρησε στην αναστολή-αναβολή της έναρξης της αγωνιστικής δράσης . Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου είχαν προγραμματιστεί οι προημιτελικοί κυπέλλου Ραπτόπουλο-Άγραφα, Αίολος-Ακαδημία, Τυμφρηστός-ΑΠΟΚ Βελούχι και ΠΑΟΚ-Ποταμιά, ωστόσο τα παιχνίδια δεν θα διεξαχθούν λόγω των γνωστών προβλημάτων που έχουν προκύψει στα σωματεία με το μητρώο της ΓΓΑ και μετατίθενται για το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου. 

Την Παρασκευή (30/9) στην έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ θα ληφθεί η απόφαση σχετικά με το μητρώο για αναστολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων της χώρας, ώστε στη συνέχεια να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ξεκινήσει ομαλά η αγωνιστική περίοδος και στην Ευρυτανία.

 


Στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 έχει οριστεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. – Ε.Π.Σ. στην Αθήνα , στην οποία και θα ληφθεί απόφαση σχετικά με το Μητρώο.. Πηγή: radiothiva.gr - https://www.radiothiva.gr/content/21883/anastoli-agonon-anakoinose-i-eps-boiotias-os-tis-30-septembrioy-