Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

«Πάτησε» χορτάρι η ανασυνταγμένη Ποταμιά

Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε η ομάδα της Ποταμιάς. Οι περυσινοί φιναλίστ πρωταθλήματος και κυπέλλου προπονήθηκαν για πρώτη φορά τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Οι Μεγαλοχωρίτες θα πορευτούν στο νέο πρωτάθλημα με τεχνικό δίδυμο στον πάγκο τους και συγκεκριμένα με τον Γιάννη Φλωράκη και τον Κώστα Γουλέτα.

Οι 17 ποδοσφαιριστές που παραβρέθηκαν, καθώς υπήρξαν αρκετές απουσίες ήταν οι ακόλουθοι: Χρήστος Λέρης, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Χάρης Κουτσουπιάς, Θωμάς Σταμούλης, Κώστας Σταμούλης, Γιώργος Πλεξίδας, Κώστας Χειλάς, Κώστας Μαντζιούτας, Γιάννης Ζαλοκώστας, Ηλίας Σαπούνης, Κώστας Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Νούλας, Αντώνης Μαντζιούτας, Κώστας Μπούρας, Αποστόλης Νούλας, Πάνος Σταμούλης και Νίκος Λάππας.

Οι Μεγαλοχωρίτες, που έχοντας πάντοτε τη διοίκηση στο πλευρό τους ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους με κύπελλο το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μια εβδομάδα ύστερα, θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας την Ακαδημία.

 

Τεχνικό δίδυμο

Τον Γιάννη Φλωράκη πλαισιώνει στον πάγκο από φέτος ο Κώστας Γουλέτας, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στους Μεγαλοχωρίτες, που πορεύονται πλέον με δυο προπονητές.

 


Φθιωτική ενίσχυση

Ο ποιοτικός μεσοαμυντικός Νίκος Λάππας (Φωτογραφία) αποκτήθηκε από τον Αστέρα Σταυρού, κυπελλούχο Φθιώτιδας, μαζί με τον Αλέξανδρο Γενιτσαρόπουλο, που επέστρεψε μετά από έναν χρόνο. Ο Λάππας μάλιστα συμμετείχε στην «πρώτη» της ομάδας. Αντίθετα, έχει αποχωρήσει ως τώρα ο Πάνος Μπουμπουρής για τον Αίολο.

 


Απουσίες ποδοσφαιριστών

Στην πρώτη προπόνηση υπήρξαν αρκετές απουσίες ποδοσφαιριστών όπως των: Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου, Σπύρου Ξαγάρα, Γιώργου Καλύβα, Χρήστου Κατσαρή, Γιώργου Φαρμάκη, Γιώργου Γκορόγια, Ταξιάρχη Γούλα και Γιάννη Ηλιάδη. Να σημειωθεί πως ο Κώστας Κουτσουπιάς βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους, ενώ στρατευμένος είναι ο Αχιλλέας Καβαλάρης.

 

Διοικητική υποστήριξη

Στην πρώτη προπόνηση τη Ποταμιάς παρόντες ήταν οι: Δημήτρης Νάσιος (Πρόεδρος), Λάμπρος Φλωράκης και Πάνος Ελευθερίου, καθώς και ο παράγοντας της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιάννης Μαντζιούτας.

 


Επιστροφή Αθανασόπουλου

Τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού έχει ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, ο οποίος επέστρεψε μετά από έναν χρόνο στην ομάδα της Ποταμιάς. Κατά το παρελθόν ο κ. Αθανασόπουλος είχε τον αντίστοιχο ρόλο στα Άγραφα και στον ΑΠΟΚ.

 




















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος