Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ταρτάν σε λίγες εβδομάδες στο Δημοτικό μας Στάδιο


Ο Δήμος Καρπενησίου προχωρά στην εγκατάσταση συνθετικού πολυουρεθανικού τάπητα ταρτάν σε στίβο 6 διαδρομών στο Εθνικό Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου. Το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Ήδη οι εργασίες άρχισαν, όπως μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφίες και σε περίπου 4 εβδομάδες θα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί από τους Δημότες. 

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Δήμου Καρπενησίου Γιάννη Σβερώνη στο "Συμβαίνει Τώρα" και τον Πάνο Καραγιάννη, ο οποίος εξήγγειλε και δυο ακόμη έργα του Δήμου στον ίδιο χώρα με το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης": 



Ο Δήμος Καρπενησίου αναφέρει με ανακοίνωση του: «Η προσπάθεια και ο στόχος να γίνουμε η αθλητική πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι διαρκείς. Ο Δήμος Καρπενησίου μετά τη σύνταξη ολοκληρωμένης μελέτης και την εξασφάλιση χρηματοδότησης από το Υπουργείο Εσωτερικών, προχωράει στην τοποθέτηση ταρτάν στο κεντρικό γήπεδο της πόλης του Καρπενησίου, ενώ σύντομα δημοπρατείται και η συνολικότερη αναβάθμιση όλου του χώρου του Εθνικού Σταδίου Καρπενησίου με την κατασκευή ενός ακόμα γηπέδου 7 Χ 7,νέου γηπέδου μπάσκετ και ανάπλαση όλου του περιβάλλοντα χώρου με δενδροφυτεύσεις και ασφαλτοστρώσεις.»