Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Αναγεννημένος ο Κατσαντώνης Αγράφων άρχισε την προετοιμασία του

Μετά τον Αίολο, την Ποταμιά και την Ακαδημία και η ομάδα των Αγράφων άρχισε την προετοιμασία της εν όψει της παρουσίας της στην Α΄ ΕΠΣ και στο κύπελλο Ευρυτανίας.

Ο Κατσαντώνης με προπονητή τον Γιώργο Κρασιά επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, ύστερα από τη μη συμμετοχή των τελευταίων ετών. Η πρώτη συγκέντρωση του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ενώ την Τρίτη 13 του μηνός και ώρα 18:30 άρχισαν στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου οι προπονήσεις των «πορτοκαλί». Το συγκρότημα του Δήμου Αγράφων έχει ως τώρα εκμεταλλευτεί στις μεταγραφές τη μη κάθοδο της ΑΕΚ, εντάσσοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές στο δυναμικό του.

Παρόντες στις πρώτες προπονήσεις ήταν οι εξής παίχτες: Παναγιώτης Δροσίνης, Κώστας Νικοπολίδης, Ανέστης Κοράκης, Κώστας Καλύβας, Χρήστος Μάγκας, Αλέξανδρος Τόλης, Κώστας Κρίντας, Βαγγέλης Ζανιάς, Χρήστος Καλτσής, Σπύρος Ζευγουλάς, Λάμπρος Κατσαρός, Παναγιώτης Κατσαρός, Παναγιώτης Κρασιάς και Σταύρος Σκαρμούτσος.  

Οι υποχρεώσεις της ομάδας αρχίζουν το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου με εκτός έδρας προημιτελικό κυπέλλου απέναντι στη Δόξα Ραπτοπούλου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα οι Αγραφιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΑΠΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

Το επιτελείο

Νέος προπονητής των Αγράφων είναι ο επί σειρά ετών αρχηγός του Βελουχίου Γιώργος Κρασιάς, ο οποίος επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στην τεχνική ηγεσία. Στο πλευρό του ως βοηθός είναι ο Δημήτρης Κολλημένος, περυσινός επικεφαλής της ΑΕΚ. Τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού έχει ο Παναγιώτης Ζωχάκης.

 



Συνεχίζει την ενίσχυση

Ο Κατσαντώνης έχει ήδη επισημοποιήσει τις μεταγραφές επτά ποδοσφαιριστών από την ΑΕΚ και συγκεκριμένα των: Αλέξανδρου Τόλη, Κώστα Κρίντα, Βαγγέλη Ζανιά, Χρήστου Γενιτσαρόπουλου, Γιάννη Τσάκνη, Κώστα Ιωάννου και Κώστα Καββαδία, ενώ «κλεισμένοι» είναι και άλλοι παίχτες, που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

 













Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος