Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας για τα φιλικά του Καρπενησίου

 

 Πρώτα τεστ στο Καρπενήσι 🏀

Τα δυο πρώτα φιλικά τεστ δίνει το επόμενο τριήμερο ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ που θα βρίσκεται στο Καρπενήσι, για αγώνες προετοιμασίας με το Περιστέρι Bwin.
Η ομάδα της Αθήνας προετοιμάζεται στο Καρπενήσι και οι «κυανόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια από τις πλέον ενισχυμένες και φιλόδοξες ομάδες του εφετινού πρωταθλήματος, που θα έχει στον πάγκο της τον πρώην μεγάλο θρύλο των παρκέ, Βασίλη Σπανούλη.
Την Πέμπτη και το Σάββατο, οι «κυανόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν το Περιστέρι στο Καρπενήσι και ο Βαγγέλης Αγγέλου θα έχει την ευκαιρία να δει το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες προπονήσεων. Απόντες από την αποστολή θα είναι ο Κωστής Γόντικας, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο χέρι του, ο Ντάβιντ Γκάμπροβσεκ ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και προληπτικά ο Γιάννης Αγραβάνης ο οποίος έχει ένα μικροτραυματισμό και θα προφυλαχθεί.
Οι υπόλοιποι αθλητές είναι διαθέσιμοι και η ομάδα θα ξεκινήσει με δυο δυνατά τεστ, τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 8 Οκτωβρίου.