Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Ο πρώην Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Γιάννης Παξιβανάκης στο τιμόνι του Απόλλωνα Σμύρνης


Η αγάπη του Αντιναύαρχου Γιάννη Παξιβανάκη για την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, γνωστή… Αμέσως μετά από την απόφαση αποστρατείας του ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει την τύχη της ομάδας από τη θέση του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο κ. Παξιβανάκης βρίσκεται με την αποστολή στο Καρπενήσι (Έως τις 4 Σεπτεμβρίου στο Avaris)

Η ανακοίνωση της αθηναϊκής ΠΑΕ, όταν ανέλαβε την Προεδρία έχει ως εξής:
«Ο μέχρι πρότινος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρόσφατα αποστρατευθέντας αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης είναι από σήμερα ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης στη θέση του Παναγιώτη Ιωάννου, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του. Ο κ. Ιωάννου παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ. Αποχώρησε από την προεδρία της ομάδας λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ως αντιδήμαρχος του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Ο Αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης είναι γεννημένος στην Αθήνα, στις 30 Ιουνίου 1962 και έλκει την καταγωγή του από τη Σμύρνη. Παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, ήταν υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ έως τις 17 Ιανουαρίου 2020, οπότε και αποστρατεύτηκε.

Έχει υπηρετήσει σε μάχιμες μονάδες του ΠΝ ως Αξιωματικός Επιστασιών, Διευθυντής Διευθύνσεων, ως Ύπαρχος και Κυβερνήτης.

Επίσης έχει υπηρετήσει ως Επιτελής – Τμηματάρχης – Διευθυντής σε υπηρεσίες ΑΣ – ΓΕΠΝ – ΓΕΝ – ΓΕΕΘΑ – Διοικητής στο ΣΔΑΜ – ΣΓ ΑΝΥΕΘΑ καθώς και Υπαρχηγός ΓΕΝ. Έχει υπηρετήσει στο CC Mar Naples και στο STRIKFOR NATO (Λισαβόνα).»

Πηγή:  www.militaire.gr