Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022

Bet Builder με 3.35 στο Καραϊσκάκη και 5.10 στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ


Κυριακή με ντέρμπι στη Λεωφόρο αλλά και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Καραϊσκάκη και Τρίπολη. Ανάλυση και προγνωστικά.

Το μεγάλο ενδιαφέρον της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εντοπίζεται στο πρόγραμμα της Κυριακής, όταν και διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις, με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ φυσικά να ξεχωρίζει.

Χρονικά ωστόσο προηγείται το ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης'. Οι Πειραιώτες φτάνουν στο ματς κουβαλώντας κούραση αλλά και την σχετική απογοήτευση από τον τρόπο που ηττήθηκαν την Πέμπτη στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Με τις σοβαρές απουσίες των Εμβιλά - Ίνμπεομ Χουάνγκ και ανέτοιμους ακόμη τους Βρσάλικο - Μαρσέλο, ο Ολυμπιακός το πάλεψε στην έδρα της Ναντ αλλά εντέλει λύγισε στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-1 υπέρ των Γάλλων.

Τώρα καλείται να συγκεντρωθεί στην επόμενη υποχρέωση του με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα του επιτρέψει να μείνει σε τροχιά κορυφής. Ο Κορμπεράν θα αξιολογήσει την κατάσταση των παικτών του και αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα του προκειμένου να έχει την απαιτούμενη ενέργεια κόντρα στον Βόλο.

Μετά το χορταστικό 3-3 της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Βόλος πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με τον Ντέλετιτς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Η ομάδα της Θεσσαλίας δεν κατάφερε όμως να διατηρήσει το μομέντουμ και ακολούθησε η ήττα 0-1 από τον ΟΦΗ, καθώς ο Βόλος δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του Διαμαντή από το 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Φαν Βερτ παραχωρήθηκε στην ΑΕΚ και το κενό του Ολλανδού αρχισκόρερ θα κληθεί να καλύψει ο Ογκνιέν Οζέγκοβιτς. O 28χρονος Σέρβος επιθετικός έχει 252 επίσημα ματς στην καριέρα του, με απολογισμό 81 γκολ και 27 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση, είναι ανώτερος και η νίκη είναι απαραίτητη για βαθμολογικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους. Ο Βόλος παραμένει μια ομάδα επικίνδυνη στην κόντρα και μπορεί να βρει ένα τέρμα στο Φάληρο, δύσκολα όμως θα πάρει κάτι από το ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & Goal/Goal σε απόδοση 3.35 στη Stoiximan.

Στις 21:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Οι 'πράσινοι' είναι η μοναδική ομάδα με 3/3 στο ξεκίνημα της Super League και η μοναδική επίσης που δεν έχει δεχτεί γκολ. Κέρδισαν δύσκολα Ιωνικό και Λεβαδειακό εντός έδρας (1-0 και τα δύο ματς), ενδιάμεσα είχαν ένα άνετο πέρασμα από το Ηράκλειο στο 2-0 επί του ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ στην πρεμιέρα πέρασε νικηφόρα από το 'Αθανάσιος Διάκος' για το 3-0 κόντρα στη Λαμία, ακολούθησε η ήττα - σοκ με σκορ 0-1 από το Βόλο, για να επανέλθει στα τρίποντα στο 2-0 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αλμέιδα άλλαξε τον σχηματισμό του στο ματς με τους Ηπειρώτες, ωστόσο σκοπεύει να επαναφέρει το 3-5-2 στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Η απόκτηση Σιντιμπέ δίνει διαφορετική οντότητα στη δεξιά πτέρυγα, έστω κι αν ο Γάλλος θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να είναι στο 100%. Συνάμα, η προσθήκη του Φαν Βερτ στο ρόστερ προσφέρει μια έξτρα αξιόπιστη λύση στη θέση του σέντερ φορ.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν θα αποχωριστεί το 4-2-3-1, με παίκτη - κλειδί τον Αϊτόρ και με την σταδιακή ενσωμάτωση του Μπερνάρ να κάνει πολυδιάστατο και περισσότερο απρόβλεπτο το παιχνίδι του 'τριφυλλιού' στην δημιουργία.

Η ΑΕΚ θέλει αποτέλεσμα στο ντέρμπι προκειμένου να διατηρήσει την επαφή της με τις πρώτες θέσεις, κερδίζοντας χρόνο, αυτοπεποίθηση και ηρεμία για τη δύσκολη συνέχεια. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & under 6,5 κάρτες & over 7,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 5.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Την ίδια ώρα στο 'Θεόδωρος Κολοκοτρώνης' διεξάγεται η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Άρη. Αήττητη η ομάδα της Τρίπολης, το 3-3 της πρεμιέρας με τον Βόλο ακολούθησε το 0-0 με τον Ολυμπιακό και η λευκή ισοπαλία στη Λαμία. Σκληρή, συμπαγής, πειθαρχημένη και εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητη η ομάδα του Ράσταβατς, που έχει στόχο την είσοδο της στην 6άδα και τα φετινά playoffs της Super League.

Η ήττα από τον Παναιτωλικό έφερε εξελίξεις στον Άρη, με τον Χέρμαν Μπούργος να πληρώνει το μάρμαρο. Ο Τερζής ήταν στον πάγκο στο άνευ σκορ ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου το τελικό 0-0 αδικεί τους 'κίτρινους' σαν εικόνα.

Εκτός από το χαμένο πέναλτι του Γκρέι, ο Άρης δημιούργησε και έχασε τουλάχιστον 3-4 ακόμη κλασικές ευκαιρίες αλλά έπεσε πάνω στον ανίκητο Κοτάρσκι και περιορίστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Με τον Άλαν Πάρντιου προ των πυλών και τους Ετέμπο - Γκούλμπρατσεν να πλησιάζουν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μοιάζει αποφασισμένη να κλείσει επιτυχημένα την φετινή σεζόν.

Ματς λεπτομερειών στην Τρίπολη, όπως άλλωστε μαρτυρά και το απόλυτα ισορροπημένο σετ αποδόσεων. Ο Αστέρας είναι πιστός στο πλάνο του, δεν χαρίζει τίποτα στον αντίπαλο, δυσκολεύεται να νικήσει αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο να χάσει.

Ο Άρης δεδομένα υπερέχει σε ποιότητα και έχει σαφώς μεγαλύτερο βάθος λύσεων στο ρόστερ, όμως ακόμη δεν παρουσιάζει την απαιτούμενη ομοιογένεια στο χορτάρι. Το συνδυαστικό στοίχημα over 3,5 κόρνερ ημιχρόνου & να σκοράρει ο Πάλμα σε απόδοση 7.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

  *Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.