Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Ποταμιά-Ακαδημία 5-2

Η πιο έμπειρη Ποταμιά επικράτησε σε όμορφο και ενδιαφέρον παιχνίδι με 5-2 της ανταγωνιστικής Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

Ο φιλικός αγώνας έγινε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, παρουσία 30-40 θεατών.

Η Ποταμιά του Κώστα Γουλέτα (Απουσίαζε ο έτερος προπονητής Γιάννης Φλωράκης) διπλασίασε τις νίκες της, έχοντας επικρατήσει μια εβδομάδα νωρίτερα της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας. Βελτίωσε την απόδοση της στην επανάληψη, με τον Μιχάλη Νούλα να σκοράρει δυο τέρματα.

Η Ακαδημία των Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα (Ανέλαβε χρέη διαιτητή) είχε για ένα ακόμη φιλικό «τεστ» αρκετά θετική παρουσία, δυσκολεύοντας τον αντίπαλο της. Μάλιστα με δυο γκολ του μεσοεπιθετικού Γιάννη Τσούκα προηγήθηκε δυο φορές στο πρώτο μέρος.

Οι δυο ομάδες προετοιμάζονται εν όψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων το προσεχές διάστημα σε κύπελλο και πρωτάθλημα Ευρυτανίας.

 

Προεδρική παρουσία

Το φιλικό παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας.

 


Πέτυχαν από δυο


 

 

 

 

 

 

Για την Ποταμιά δυο γκολ σημείωσε ο Μιχάλης Νούλας (Φωτογραφία αριστερά), που μπήκε στο γήπεδο στην επανάληψη. Για την Ακαδημία σκόραρε ο Γιάννης Τσούκας (Φωτογραφία δεξιά), που ανήκει στον ΑΠΟΚ.

 

Συμμετοχή Α. Νούλα

Την εστία της Ποταμιάς υπερασπίστηκε ο Αποστόλης Νούλας (Φωτογραφία), που ανήκει στην ανενεργή Μυρίκη.

 


Στην κερκίδα ο Λάππας

Ο Νίκος Λάππας, τραυματίας από τον αγώνα της Σπερχειάδας παρακολούθησε την αναμέτρηση εκτός αγωνιστικού χώρου. Παρόντα ήταν και αρκετά διοικητικά στελέχη της ομάδας, καθώς και ο επί σειρά ετών «στυλοβάτης» της άμυνας Γιώργος Φαρμάκης.

 


Η διακύμανση του σκορ



 

Η Ακαδημία προηγήθηκε με 0-1 και 1-2 χάρης σε δυο γκολ του Γιάννη Τσούκα. Δυο φορές ισοφάρισε για την Ποταμιά ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία αριστερά) και ο Κώστας Σταμούλης (Φωτογραφία κέντρο), με το 2-2 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Μεγαλοχωρίτες με δυο τέρματα του Μιχάλη Νούλα και ένα του Βαγγέλη Αθανασόπουλου (Φωτογραφία δεξιά) έφτασαν στο τελικό 5-2.

 



Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Κώστας Γουλέτας): Νούλας Α., Πλεξίδας, Μπίκας, Ζαλοκώστας, Αθανασόπουλος, Κατσαρής, Λέρης, Σταμούλης Κ., Κουτσουπιάς Θ., Γκορόγιας, Γενιτσαρόπουλος

Αγωνίστηκαν και οι: Νούλας Μ., Χειλάς

 

Ακαδημία (Δημήτρης Αντωνίου): Νικοπολίδης, Καρδαμπίκης, Ρεσίτης, Κοτρώνης, Γραβιάς, Δροσίνης, Μουρτογιάννης Ν., Παλαιολόγος, Κελεσίδης Κ., Παρούτσας, Τσούκας

Έπαιξαν και οι: Παπαροιδάμης, Καραγιάννης, Τσιάρας, Σεριανάι, Καλύβας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς, Δρίβας

 

Διαιτητής: Χρήστος Καλαμπάκας

 

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος