Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Επιστροφή Καλύβα και 4 ακόμη μεταγραφές στον Κατσαντώνη


Η ομάδα των Αγράφων πρόσθεσε στο δυναμικό της πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές εν όψει της επιστροφής της στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ξεχωρίζει η απόκτηση του Κώστα Καλύβα από την Ποταμιά. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει μετά από περίπου μια 5ετια στον Κατσαντώνη για έναν χρόνο και θα ηγηθεί του μεσοεπιθετικού κομματιού. Έχει παίξει επίσης στη Μυρίκη (Δ΄ Εθνική και κατακτήσεις πρωταθλητών στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας), στον Αίολο και στη Φθιώτιδα με τον  Κεραυνό Αγίου Γεωργίου. Από τους Μεγαλοχωρίτες αποκτήθηκαν επίσης ο 24χρονος Τρικαλινός κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Κωσταρέλος και ο 26χρονος μεσοαμυντικός Λάμπρος Κατσαρός. Και οι δυο έχουν παλαιότερη θητεία στον Κατσαντώνη, καθώς και στον ΠΑΟΚ Καρπενησίου.

Από την ανενεργή Κρέντη εντάχτηκε στους Αγραφιώτες ο 21χρονος μέσος Γιώργος Βούρτσας, ενώ ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον 37χρονο μεσοεπιθετικο Χρήστο Καλτσή, που πέτυχε πέρυσι δυο τέρματα και έχει αγωνιστεί επίσης σε: ΑΠΟΚ, Κεράσοβο, Αγία Τριάδα, Ποταμιά και Άγιο Προκόπιο.