Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Στις 4 Σεπτεμβρίου η κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου ΕΣΚΑΣΕ


Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην Αλίαρτο, θα πραγματοποιηθούν φέτος οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΣΕ, καθώς επίσης και της διοργάνωσης του κυπέλλου, που γίνεται για πρώτη φορά.

Η κλήρωση των πρωταθλημάτων, θα διεξαχθεί στις κατηγορίες Ανδρών Α’, Ανδρών Β’, Εφήβων, Παίδων, Κορασίδων και Νεανίδων. Από πλευράς Ευρυτανίας συμμετέχει στο παιδικό και στο εφηβικό πρωτάθλημα ο Άτλας. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΣΕ: ‘‘Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας, την εκδήλωση κλήρωσης των πρωταθλημάτων   για τις κατηγορίες Α!  &  Β!  Ανδρών, Εφήβων,  Παίδων, Νεανίδων , Κορασίδων καθώς και του Κυπέλλου Ανδρών για την περίοδο 2022-23  . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στο Συνεδριακό Κέντρο  Αλιάρτου  τη Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα   12:00. Στην εκδήλωση καλούμε να παραβρεθούν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων  οι προπονητές  αλλά και  οι αθλητές /τριες. Ιδιαίτερα η παρουσία των προπονητών των ομάδων  Α! κατηγορίας Ανδρών κρίνεται απαραίτητη για να  συμμετάσχουν  στη διαδικασία της κλήρωσης και να κάνουν σχετικές δηλώσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο”. 

Πηγή: www.stereabasket.gr