Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Καραϊσκάκης με 3.25, Λεωφόρο με 3.05


Αντίδραση ψάχνει ο Ολυμπιακός, για το 3/3 ο Παναθηναϊκός στα σημαντικότερα ματς του Σαββάτου στη Super League! Ανάλυση και προγνωστικά.

Για την 3η αγωνιστική της Super League ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ιωνικό στο 'Γ. Καραϊσκάκης' το απόγευμα του Σαββάτου (19:00). Μετά το τρίποντο της πρεμιέρας οι Πειραιώτες κόλλησαν στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για την πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή διοργάνωση.

Καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία αλλά και με δημιουργική ασυνέπεια, που σε συνδυασμό με την αδυναμία σωστής εκτέλεσης στις ευκαιρίες που βρήκαν δεν τους επέτρεψε να βρουν ένα γκολ. Δύσκολη καμπή της σεζόν για τον Ολυμπιακό, που εν μέσω μεταγραφικών διεργασιών καλείται παράλληλα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων.

Μετά την οριακή ήττα της πρεμιέρας από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο Ιωνικός υποχρεώθηκε στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στο Λεβαδειακό. Ανώτεροι στα σημεία οι Νικαιώτες, δίκαιο το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές. Έγιναν καλές κινήσεις στο μεταγραφικό πάρε - δώσε του καλοκαιριού, στόχος να απεμπλακεί το συντομότερο δυνατό από τη μάχη της ουράς.

Μετά το στραβοπάτημα στην Τρίπολη και πριν το ευρωπαϊκό ματς με τη Ναντ, ο Ολυμπιακός ψάχνει αντίδραση και τρίποντο κόντρα στον Ιωνικό. Οι φιλοξενούμενοι είναι επικίνδυνοι στην κόντρα και θα βρουν τις στιγμές τους, όμως δύσκολα θα αντέξουν στην πίεση των 'ερυθρολεύκων'. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & goal/goal σε απόδοση 3.25 στη Stoiximan.

Στις 20:30 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στη Λεωφόρο. Με μια πολύ πειστική εμφάνιση στο πρώτο 45λεπτο, όταν και σκόραρε δις με τους Παλάσιος και Σπόραρ, το 'τριφύλλι' πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΟΦΗ, κάνοντας το 2/2 στο ξεκίνημα μετά το τρίποντο επί του Ιωνικού στην πρεμιέρα.

Πολύ υψηλές οι βλέψεις των 'πρασίνων' για τη φετινή σεζόν, ο Γιοβάνοβιτς κρατάει χαμηλά τη μπάλα αλλά η καλή δουλειά που ξεκίνησε από πέρσι συνεχίζεται. Στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ο Αλεξανδρόπουλος, σε αναζήτηση αντικαταστάτη του ο Παναθηναϊκός.

Κακός στο 'Κλ. Βικελίδης' και την ήττα 3-0 από τον Άρη, βελτιωμένος στη Νίκαια ο Λεβαδειακός που κατέκτησε τον πρώτο του βαθμό στην επιστροφή του στη Super League. Βαρύ το πρόγραμμα στο ξεκίνημα, με τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τους Βοιωτούς που δεν μπορούν να προσδοκούν σε κάτι περισσότερο από την παραμονή. Δύσκολη η αποστολή τους, θα χρειαστεί να κάνουν μια υπέρβαση για να τα καταφέρουν.

Ο Παναθηναϊκός βγάζει σιγουριά και υπομονή στο παιχνίδι του. Δεν εκβιάζει καταστάσεις, καλύπτει σωστά τους χώρους ανασταλτικά και είναι μεθοδικός από τη μέση και μπροστά. Ο Λεβαδειακός δεν κλείνεται, προσπαθεί να παίξει για το αποτέλεσμα και όχι να το 'κλέψει'.

Όμως η έλλειψη παραστάσεων και ποιότητας σε κάποιες θέσεις δυσκολεύει το έργο του. Το στοίχημα να σκοράρει ο Σπόραρ & over 1,5 κόρνερ για τον Λεβαδειακό στο ματς σε απόδοση 3.05 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.