Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Έρχεται το 3ο Πρωτάθλημα Υλοτομίας στο Καρπενήσι


Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022  διοργανώνεται το 3ο Πρωτάθλημα Υλοτομίας στο Καρπενήσι, ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο πρωτάθλημα με στόχο την ανάδειξη της υλοτομίας.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με ένα αγώνισμα αλλαγής αλυσίδας προκειμένου να καθοριστούν τα ζευγάρια και στη συνέχεια θα ακολουθήσει "στίβος" 4 αγωνισμάτων: 

Κλάδεμα

Κόψιμο 50-50

Κόψιμο χωρίς να ακουμπήσει πριόνι στο κάτω μέρος του ξύλου

Σκίσιμο Οριζόντιο

Σε κάθε αγώνισμα θα αναδειχθούν 3 νικητές ανά κατηγορία και τόσο οι νικητές όσο και όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα κερδίσουν πλούσια δώρα Husqvarna.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την ένταση των αγωνισμάτων σε μία μοναδική διοργάνωση. Όλοι οι θεατές θα συμμετέχουν σε κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν δύο νικητές που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα Husqvarna*.

Μεγάλος  χορηγός του 3ου Πρωταθλήματος Υλοτομίας είναι η Husqvarna, ο παγκόσμιος ηγέτης σε μηχανήματα φροντίδας δάσους, κήπου, πάρκων και αγρού, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία και απαιτητικό ερασιτέχνη χρήστη. Στον χώρο της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κορυφαίας τεχνολογίας μηχανήματα Husqvarna και να τα δοκιμάσουν στη χρήση τους, ενώ ταυτόχρονα θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τις ειδικές προσφορές σε προϊόντα Husqvarna.

 

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022
Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου (Γήπεδο Χάντμπολ)
Ώρα έναρξης: 16:00
Είσοδος ελεύθερη

Δηλώσεις συμμετοχής: 6978739774 – Νίκος

 


Πηγή: www.husqvarna.com