Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Θέαμα επιπέδου και στο 2ο φιλικό Περιστερίου-Καρδιτσας

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ολοκλήρωσε το Περιστέρι στο Καρπενήσι εκεί όπου την τελευταία μέρα έδωσε φιλικό κόντρα στην Καρδίτσα. Δεν κρατήθηκε σκορ όμως οι παίκτες του Σπανούλη έδειξαν θετικά δείγματα.

Με ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Περιστερίου στο Καρπενήσι. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη αντιμετώπισε την Καρδίτσα στις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου (3/9) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Ξενοδοχείου Montana στο Καρπενήσι.

Το Περιστέρι έδειξε θετικά δείγματα γραφής ενώ δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους ο Μάρκους Ντένμον ο οποίος ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα και ακολούθησε θεραπεία.

Πλέον η αποστολή του Περιστερίου θα επιστρέψει στην Αθήνα εκεί όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της με διπλές προπονήσεις. 

 

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Καλά δείγματα γραφής έδειξε το Περιστέρι bwin στο δεύτερο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα (δεν κρατήθηκε σκορ) που πραγματοποίησε στο Καρπενήσι το μεσημέρι του Σαββάτου (3/9) με αντίπαλο την ομάδα της Καρδίτσας.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο παρκέ και φάνηκε ότι εμπεδώνεται η φιλοσοφία του προπονητή.

Στο δεύτερο φιλικό με την Καρδίτσα δεν αγωνίστηκε ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος προφυλάχθηκε, καθώς είχε ένα σφίξιμο στην γάμπα. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε θεραπεία.

Με το φιλικό απέναντι στην Καρδίτσα ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Περιστερίου bwin στο Καρπενήσι και η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για την Αθήνα, όπου θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά από την Δευτέρα (5/9) με διπλές προπονήσεις".
























 

Πηγή:  www.sport24.gr

Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος