Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Στις 10 Οκτωβρίου η εκδήλωση των Stereabasket Awards 2022


Μόλις τρεις εβδομάδες έμειναν για τη φετινά Stereabasket Awards, που θα γίνουν για 6η συνεχόμενη χρονιά, σε μια εκδήλωση που πλέον αποτελεί θεσμό και σημείο αναφοράς για το μπάσκετ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο!

Φέτος, η εκδήλωση θα γίνει λίγο αργότερα από τις συνηθισμένες ημερομηνίες των προηγούμενων χρόνων, καθώς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 19:00, αλλάζοντας…έδρα και επιστρέφοντας μετά από 3 χρόνια και πάλι, στην αίθουσα του Συνεδριακού κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, στη Χαλκίδα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα Stereabasket Awards θα τιμήσουν μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ, αλλά και αθλητές-προπονητές-ομάδες, που διακρίθηκαν κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο!

Μέχρι στιγμής, τα Stereabasket Awards έχουν φέρει κοντά μας μεταξύ άλλων, τους Παναγιώτη Γιαννάκη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Παναγιώτη Φασούλα, Ντέιβιντ Στεργάκο, Κώστα Τσαρτσαρή, Δημήτρη Παπανικολάου, Αντώνη Φώτση, Λάζαρο Παπαδόπουλο, Ευθύμη Ρεντζιά, Μέμο Ιωάννου, Γιάννη Ιωαννίδη, την Εθνική Ελλάδας Γυναικών Κωφών, Σπύρο Γκόντα, Χρίστο Γαλιλαία, Βασίλη Σκουντή, Δημήτρη Καρύδα, Γιώργο Συρίγο, Γιάννη Ντεντόπουλο!

Και στη φετινή εκδήλωση, θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ, για τις οποίες θα ενημερωθείτε τις επόμενες μέρες με αναρτήσεις από την ιστοσελίδα μας!

Πρώτα απ’ όλους όμως, περιμένουμε εσάς, τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, όπως κάνετε όλα αυτά τα χρόνια!

Ραντεβού λοιπόν, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, στη Λ. Χαϊνά 93, στη Χαλκίδα!

Πηγή: www.stereabasket.gr