Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Οι γεννημένοι πρωταθλητές Diamonds F.C. στο θερινό τους σπίτι

Την τέταρτη σερί προετοιμασία της στο Καρπενήσι πραγματοποιεί η ακαδημία πρότυπο Diamonds Soccer School, η οποία έχει ως έδρα του Ρέντη και πετυχαίνει διαρκώς σπουδαίες διεθνείς και εγχώριες διακρίσεις. Διαμένει για μια ακόμη χρονιά στο ξενοδοχείο Lecadin, ενώ η πρώτη της προπόνηση επί Ευρυτανικού εδάφους έγινε το Σάββατο 20 Αυγούστου γήπεδο του Γυμνασίου.

Ιδρυτής, ιδιοκτήτης και προπονητής της ποιοτικής σχολής είναι ο 39χρονος Διαμαντής Αθανασίου, πρώην διεθνής επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με παρουσία στον Παναιτωλικό, στον Ατρόμητο, στην Καβάλα, στον Εθνικό Πειραιώς, τον Πανελευσινιακό, τον Αιολικό και στην Αλκή Λάρνακας. Ο κ. Αθανασίου με σπουδαία πορεία στις υποδομές στοχεύει πάντοτε στην υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, μεταλαμπαδεύοντας στους αθλητές του το πνεύμα του νικητή. Έχει συνεργαστεί με το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού (Σχολή Βάρης και Σχολή Ρέντη), με την Ελλάδα Ποντίων ως επικεφαλής και τεχνικός διευθυντής της α΄ ομάδας, καθώς και με την ΕΠΣ Πειραιά ως ενωσιακός προπονητής.

Η ακαδημία Diamonds F.C. ιδρύθηκε το 2016 και συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια με την Ένωση Α.Σ. Ρέντη και την Ελλάδα Ποντίων (Από τον Αύγουστο το 2021), ομάδες της ΕΠΣ Πειραιά. Οι επιτυχίες της είναι αξιοζήλευτες και είναι χαρακτηριστικές αυτές που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική σαιζόν, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

 

Ο απολογισμός της περιόδου 2021-2022 στην επίσημη σελίδα της ομάδας:


 

«⚽️Egaio Cup,ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ

1st place K15/K12🥇🏆

⚽️DIAMONDS ΟΠΑΝ tournament

1st placeΚ15/Κ14🥇🏆

🏖Diamonds summer camp

🩺Diamonds ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΟΣ/ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

🏃Pre season ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Κ16/Κ15/Κ14

🇬🇷Legends 2004 tournament

1st place Κ12🥇🏆

💎Diamonds Elite tournament,Renti Arena 2021 K14/Κ12

🏛Acropolis tournament Christmas 1st place Κ8,Κ10,Κ12,Κ14🥇🏆

2nd place Κ16🥈

Acropolis tournament Πρωτοχρονιά

1st place Κ16,Κ14,Κ12,Κ10,Κ8🥇🏆

Acropolis tournament Easter

1st place Κ16,Κ14,Κ12,Κ10,Κ8🥇🏆

⚽️Attica Tournament

85% win rate

🥅Elite Neon Cup ΠΑΙΑΝΙΑ

Κ14 5th place,K11 2nd place🥈

Elite Neon Cup ΣΟΦΙΚΟ

Κ12 3rd place K10 3rd place🥉

Ιδιαίτερα χαρούμενοι για την μοναδικότητα του γεγονότος ότι συμμετείχαμε στα μετάλλια σε 3 κατηγορίες, έναντι των υπολοίπων ελληνικών ακαδημιών ΠΑΕ η μη έχοντας ηττηθεί μόνο από κορυφαίες ευρωπαϊκές ακαδημίες την Partizan FK και τον ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ Red Star Fc, οι οποίοι κατέκτησαν τις πρωτες θέσεις στα αντίστοιχα τουρνουά.

Την σεζόν 2021-2022 οι Diamonds αντιμετώπισαν 86 φορές ομάδες ΠΑΕ superleague 1 και superleague 2 σε όλες τις κατηγορίες σε διάφορα τουρνουά με τα εξής αποτελέσματα:

72 νίκες,8 ήττες,6 ισοπαλίες

Οι ομάδες ΠΑΕ ήταν

SUPERLEAGUE 1:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ,ΑΕΚ,ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ,ΑΡΗΣ,ΟΦΗ,ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ,ΙΩΝΙΚΟΣ,ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘ

SUPERLEAGUE 2:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΚΗΦΙΣΙΑ,ΧΑΝΙΑ,ΗΡΟΔΟΤΟΣ

Budapest International Cup🇭🇺

⚽️Diamonds FC Κ15/Κ14💪

8 games:7 win και 1 draw

Barcelona Copa Catalunya International Cup🇪🇸

K10 1st place🥇🏆🇬🇷

ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η μόνη ομάδα που για 2η συνεχόμενη χρονιά παίρνει μέρος και στους 3 τελικούς κατηγορίες Κ12,Κ14,Κ16

 

ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Diamonds Opening Ceremony🤵♂️

Diamonds photoshoot📸

Diamonds Christmas Event🎄

Bazaar,Games,Live Music🎤

Diamonds ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ🎉

DIAMONDS ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2022

DIAMONDS SPORTS SERVICES presentation ✒️

Την φετινή σεζόν είδαμε παιδιά που φόρεσαν το διαμάντι να γίνονται μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού,να αγωνίζονται με το εθνόσημο, να μεταγράφονται στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος σε επίπεδο Κ17 πλέον, είδαμε για αλλη μια χρονιά ο κορμός των μικτών ομάδων να αποτελείται από τους Diamonds στους οποίους οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και η πορεία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η σχολή μας προήγαγε το ήθος και τον ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο και κατάφερε ύστερα από την μεγάλη καταστροφή που υπεστεί να αναδείξει υπερήφανα το σύνθημα που μας ακολουθεί τόσα χρονια:

WINNERS NEVER QUIT

(Οι νικητές δεν τα παρατάνε ποτέ!)

452 αγώνες στην πιο γεμάτη αγωνιστικά χρονιά από την δημιουργία των DIAMONDS και συμμετοχή σε 26 τελικούς τουρνουά!

Αντιμετώπισε φέτος ομάδες από 15 διαφορετικές χωρες(!!):

ΙΣΠΑΝΙΑ,ΙΤΑΛΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ,ΠΟΛΩΝΙΑ,ΣΛΟΒΕΝΙΑ,ΣΛΟΒΑΚΙΑ,ΚΡΟΑΤΙΑ,ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΕΡΒΙΑ,ΡΟΥΜΑΝΙΑ,ΜΟΛΔΑΒΙΑ,ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ,ΚΥΠΡΟ,ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Οι έξω αγωνιστικές δραστηριότητες για άλλη μια χρονιά  όπως η τελετή έναρξης του Σεπτέμβρη,

την προβολή από αρκετά μέσα ενημέρωσης και το συνεχές ενδιαφέρον των scouters για την εξέλιξη και την πορεία των παικτών μας

Για όλα αυτά λοιπόν και για άλλα τα οποία στην τόσο γεμάτη χρονιά συνέβησαν μπορώ να δηλώσω ότι πάντα θα νιώθω υπερήφανος για ολα όσα μπορέσαμε να πετύχουμε σε ένα μόνο έτος!

Παρ όλες τις μεγάλες επιτυχίες της σχολής δεν μπορώ να κρύψω τον προβληματισμό μου για το μεγάλο και άλυτο πρόβλημα που έχει να κάνει με τη νοοτροπία που γενικώς επικρατεί και το επίπεδο του περιβάλλοντος που προσπαθούν οι Diamonds να δραστηριοποιηθούν ολα αυτα τα χρόνια, έχοντας σαν στόχο την δημιουργία χαρακτήρων και ποδοσφαιριστών που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει χρονιά να παραξει

Εγώ προσωπικά και αυτή η σχολή θα κινούμαστε πάντα σε πρότυπα που θυμίζουν και ακολουθούν τον σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης που ακολουθούν μεγάλες ομάδες του εξωτερικού.

Μόνο έτσι αξίζει,μόνο έτσι θα συνεχίσουμε και χρειαζόμαστε κοντά μας ανθρώπους που να λειτουργούν με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια νοοτροπία!

Πάντα με ταπεινότητα και διαρκή δουλειά αν και η πορεία μας θα μπορούσε να ακολουθείται από τύμπανοκρουσίες και θριάμβους.

Το γήπεδο ήταν και θα είναι ο καθρέφτης όλων μας και σας καλώ να συνεχίσετε να είστε υπερήφανοι στηρίζοντας τα παιδιά μας σε όλα τα γήπεδα που εμφανίζονται είτε στην Αττική,είτε στην περιφέρεια,είτε στο εξωτερικό»

 

















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος