Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ιστορικό νταμπλ για τη «ψυχάρα» Αντιγόνη Ντρισμπιώτη


Όταν οι άλλες σταματούν η 38χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνεχίζει και κερδίζει!

«Έγραψε» ιστορία η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που μετά τα 35χλμ βάδην στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο. Το 33ο μετάλλιο της Ελλάδας και 2ο της Καρδιτσιώτισσας βαδίστριας!

Η 38χρονη πρωταθλήτρια έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που έκανε νταμπλ στην ίδια διοργάνωση και πρώτη γυναίκα στην Ευρώπη, που έκανε το νταμπλ στα σκληρά αγωνίσματα των 35χλμ βάδην και 20χλμ βάδην, κάνοντας μάλιστα νέο ατομικό ρεκόρ, 1:29.03, τέσσερις μόλις ημέρες μετά τον πρώτο «άθλο» της στο Μόναχο.

Εξαιρετική και η Χριστίνα Παπαδοπούλου, που τερμάτισε 12η. Συγχαρητήριο μήνυμα στην Ντρισμπιώτη από τον Δήμο Καρπενησίου, καθώς η πρωταθλήτρια μας μαζί με τον πρωτομάστορα της επιτυχίας ομοσπονδιακό προπονητή Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο και τις: Έφη Κουρκουτσάκη, Χριστίνα Παπαδοπούλου και Κυριακή Φιλτισιάκου προπονήθηκαν όλον τον Ιούνιο στο Καρπενήσι με διαμονή στο Lecadin.

Η συνέχεια εδώ:  https://www.onsports.gr/spor/story/791706/istoriko-ntampl-gia-tin-psyxara-antigoni-ntrismpioti-stin-koryfi-tis-eyropis-sta-35xlm-kai-20xlm-va#l71rorhzx0u167y0nn