Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Μπασκετική εμπειρία για τον Άτλαντα κόντρα στο Κορωπί

Την ευκαιρία να παίξουν ένα υψηλού επιπέδου φιλικό είχαν οι αθλητές του Άτλαντα. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 6 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου αντιμετώπισαν σε ματς προπονητικού χαρακτήρα τον Γ.Σ. Κορωπί.

Το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής υπό την καθοδήγηση του Ανδρέα Δρακόπουλου αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και προετοιμάζεται εν όψει πρωταθλήματος και κυπέλλου στο Montana (24-30 Αυγούστου).

Ο Γυμναστικός του Δημήτρη Λερογιάννη έδωσε ένα «τεστ» εκτός προετοιμασίας. Τη φετινή σαιζόν θα λάβει μέρος στη Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ με νεανικό ρόστερ για μια ακόμη χρονιά. Έπαιξαν οι: Παύλος Ανδρέου (Περυσινός πρωταθλητής στη Β΄ Εθνική με τον Ερμή Σχηματαρίου), Μανώλης Κάππας, Κωνσταντίνος Λιάπης, Γιάννης Κοκοτίνης, Ντίνος Μπουμπουρής, Παναγιώτης Κατσαρός, Άγγελος Τσιγαρίδας, Γιώργος Δροσίνης, Θωμάς Σταμούλης, Άρης Νταβαρίνος, Παναγιώτης Γεωργαλής και Βασίλης Μπίκας, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο εκ των προπονητών της Ακαδημίας του Άτλαντα Βασίλης Δόσης και γραμματεία οι Γιάννης (Πρόεδρος) και Μύρων (Αθλητής της ακαδημίας) Μπουμπουρής. Πιθανόν οι Ευρυτάνες να αντιμετωπίσουν και τον Α.Ο. Μυκόνου τις επόμενες ημέρες, καθώς οι Κυκλαδίτες προπονούνται και αυτήν στην πόλη μας.

Για την ιστορία το Κορωπί κέρδισε τη φιλική αναμέτρηση με σκορ 46-82 (5 10λεπτα)

 

























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος