Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Βραβεύτηκαν στη Μυρίκη τρεις σπουδαίες πρωταθλήτριες


Τρεις πρωταθλήτριες με μεγάλη προσφορά στον Ελληνικό αθλητισμό και στην πόλη του Καρπενησίου βραβεύτηκαν από τον διοργανωτή Εξωραϊστικό Σύλλογο Μυρίκης, μετά τη λήξη του 1ου Μυρίκειου Δρόμου Δάσους. Πρόκειται για τη Ντενίζ Δημάκη (Τρίαθλο και μαραθώνιος), τη Μάγδα Γαζέα (Μαραθώνιος) και την Τίνα Κεφαλά (Μαραθώνιος) με άπειρες διακρίσεις και Πανελλήνιες νίκες στο ενεργητικό τους. Είναι γεννημένες το 1977.

Η Ντενίζ, που διατηρεί σπίτι στους Γοριανάδες έχει συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 που έγιναν στο Πεκίνο στο τρίαθλο. Η Τίνα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον μαραθώνιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ενώ η Μάγδα έχασε στο «τσακ» την πρόκριση το 2008 και το 2016.

Τις τρεις πρώην πρωταθλήτριες που εκτός από τις σπουδαίες επιτυχίες τους διακρίνονται για το ήθος και τον χαρακτήρα τους προσφώνησε ο Σεραφείμ Λερογιάννης, υπάλληλος του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου και άριστος γνώστης του αθλητισμού και του στίβου. Τις βραβεύσεις έκαναν εκ μέρους του συλλόγου ο Πρόεδρος Γιάννης Λερογιάννης, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κεφαλάς και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης.