Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

Ανανέωση Δημήτρη Τσιγαρίδα και νέο Δ.Σ. στον Αίολο


Μετά το περυσινό νταμπλ Αίολος και Δημήτρης Τσιγαρίδας συνεχίζουν τη συνεργασία τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο εν όψει της Α΄ ΕΠΣ και του κυπέλλου Ευρυτανίας.

Η συνεργασία των δυο πλευρών ανανεώθηκε για 2η σερί σαιζόν. Ο 51χρονος τεχνικός καθοδήγησε την ομάδα την περυσινή περίοδο στο "νταμπλ", ενώ έχει παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο έργο σε όλους τους συλλόγους που έχει προπονήσει. Όσον αφορά την Ευρυτανία έχει καθοδηγήσει επίσης τη Μυρίκη, τον Απεραντιακό, την Ποταμιά, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 και τον ΑΠΟΚ Βελούχι. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου: 

"Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτριο Τσιγαρίδα καθηγητή φυσικής αγωγής και κατόχου διπλώματος UEFA B, που τα επιτεύγματα χαρακτηρίζουν την ιδιαιτέρως επιτυχημένη σταδιοδρομία του στον χώρο του ποδοσφαίρου. Επίσης ενημερώνουμε ότι η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού τμήματος εν όψει της νέας σαιζόν θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου"


Νέο Δ.Σ.

Επιπρόσθετα,ο σύλλογος εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο, με τον Πρόεδρο Κώστα Σιταρά και τον Γενικό Γραμματέα Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλο να συνεχίζουν σε αυτό. Νέα μέλη είναι οι: Νίκος Μακρής (Αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Βελάωρας (Ειδικός Γραμματέας) και Δημήτρης Σιταράς (Ταμίας).

Ο σύλλογος ευχαριστεί τα απερχόμενα μέλη του Δημήτρη Γιαννιώτη, Γρηγόρη Τσινιά και Κώστα Σταμούλη για τη συμμετοχή τους και τη συνεισφορά τους στην εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. Επιπλέον αναφέρει πως θα συνεχίζει με ίδια υπευθυνότητα και σοβαρότητα απέναντι στην ιστορία του συλλόγου και με περισσότερη διάθεση για την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και την εξέλιξη του ποδοσφαίρου και των ακαδημιών στην περιοχή. 


Εκτός κυπέλλου

Η προετοιμασία των νταμπλούχων θα αρχίσει την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα του Αιόλου δεν θα συμμετάσχει στο κύπελλο Ελλάδος, το οποίο ξεκινά στις 30 Αυγούστου. Έχουν αποχωρήσει ήδη οι: Κώστας Ρούσσης (Προοδευτική Λάρυμνας) και Σπύρος Κοκονδύνης (Οπούντιος Μαρτίνου).