Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Από τη Δανία στο Καρπενήσι!


Η φετινή συμμετοχή του Αιολικού στο Capelli Sport Cup 2022 της Δανίας, με δυο ομάδες Κ19 και Κ17, ήταν η καλύτερη απόδειξη για τα πολλά και διαφορετικά μονοπάτια εξέλιξης ποδοσφαιριστών, που είναι διαθέσιμα μέσα από τις πλατφόρμες της RUSH Greece και της RUSH Cyprus στις αναπτυξιακές ηλικίες. 

Παίκτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και τις ΗΠΑ αγωνίστηκαν στο τουρνουά που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι η HB Køge, αξιολογήθηκαν από τα τεχνικά επιτελεία και τους σκάουτερς και πλέον συμμετέχουν στις προετοιμασίες του Αιολικού και της Ομόνοιας Αραδίππου. 

Ο τερματοφυλακας Σάββας Ελάνογλου, ο μέσος Λάμπρος Μπαλωμένος και ο ακραίος φουλ-μπακ Γκιόργκι Μαγκράτζε από τη Μυτιλήνη περνούν καθημερινά από το μικροσκόπιο του Θοδωρή Γιακαλή και μάλιστα όλοι τους έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά του Αιολικού. 

Στην Ομόνοια Αραδίππου της Κύπρου, που επίσης πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, προπονούνται υπό τις οδηγίες του Αιμίλιου Τέκκη ο μεσοεπιθετικός Άλεξ Μιλάνοφ και ο τερματοφυλακας Γιώργος Παπαχαραλάμπους. 

Πηγή: www.sportlesvos.gr