Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Θετικό τέλος της σαιζόν για τον ΑΟΛ Εύρυτος



Με τη συμμετοχή της Λάουρας Ελεζάι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στο ΟΑΚΑ και τη 2η φάση (13-16 Ιουλίου) ολοκληρώθηκε η σαιζόν για τον ΑΟΛ Εύρυτος. Η νεαρή υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Βίβιαν Πασσά είχε πολύ καλή παρουσία στα 200 μέτρα πρόσθιο

 

Τα αποτελέσματα του ΑΟΛ είχαν ως εξής

Λάουρα Ελεζάι (Παγκορασίδες Β΄): 28η στα 200 μ. πρόσθιο


Ο σύλλογος συμμετείχε επίσης το Σάββατο 9 Ιουνίου στην ημερίδα προαγωνιστικών κατηγοριών 9-12 ετών που έγινε στη Χαλκίδα. Έλαβε μέρος με 8 παιδιά, που κέρδισαν συνολικά 10 μετάλλια (5 αργυρά, 5 χάλκινα) και άφησαν θετικότατες εντυπώσεις. 


Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

Βαγγέλης Κουκλάρας (Αγόρια 12 ετών): 2ος στα 800 μ. ελεύθερο, 2ος στα 100 μ. πεταλούδα, 4ος στα 400 μ. ελεύθερο 

Κατερίνα Νικοπούλου (Κορίτσια 12 ετών): 2η στα 100 μ. ελεύθερο, 3η στα 50 μ. ελεύθερο, 3η στα 100 μ. πεταλούδα 

Μαρία-Ελένη Κουκλάρα (Κορίτσια 10 ετών): 2η στα 200 μ. ελεύθερο, 3η στα 100 μ. ελεύθερο 6η στα 50 μ. ελεύθερο 

Αναστασία Μπακαλίδου (Κορίτσια 11 ετών): 2η στα 200 μ. ύπτιο, 4η στα 200 μ. ελεύθερο, 4η στα 100 μ. ύπτιο


Ναταλία Ράικου (Κορίτσια 10 ετών): 3η στα 50 μ. ύπτιο, 3η στα 100 μ. ύπτιο, 11η στα 50 μ. ελεύθερο 

Παναγιώτης Μακράκης (Αγόρια 10 ετών): 4ος στα 200 μ. ελεύθερο, 5ος στα 100 μ. ύπτιο, 7ος στα 50 μ. ελεύθερο 

Παναγιώτης Καλύβας (Αγόρια 9 ετών): 4ος στα 50 μ. ύπτιο, 6ος στα 50 μ. ελεύθερο 

Πηνελόπη Φύκα (Κορίτσια 9 ετών): 8η στα 50 μ. ύπτιο, 13η στα 50 μ. ελεύθερο 


Η ανάρτηση του συλλόγου για το κλείσιμο της σαιζόν: "

"31 Ιουλίου και αποχαιρετούμε αυτόν τον μήνα με τις καλύτερες εντυπώσεις για την φετινή κολυμβητική σεζόν και τις αγωνιστικές δραστηριότητες του συλλόγου μας, με πολλές επιτυχίες και μετάλλια στις αποσκευές των αθλητών-ριων μας.
Οι αθλητές-ριες μας ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ξεπερνώντας τις προσδοκίες τόσο σε προαγωνιστικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.
Οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν-Θερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών και Α-Β Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος- αποτελούν ορόσημο της νέας κολυμβητικής χρονιάς που έρχεται, στοχεύοντας σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι αθλητές-ριες μας σε κάθε αγώνα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό και μας έκαναν πάντα υπερήφανους τόσο για τις επιτυχίες τους όσο και για την προσπάθεια και αγωνιστικότητα τους.
Άξια αναφοράς η συμμετοχή της αθλήτριας μας Μαριλένας Κουκλάρας στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που παρά τον τραυματισμό της έδειξε πως μια είναι η ουσία: η αγάπη για το άθλημα, την ομάδα αλλά και τη συμμετοχή.
Το Δ.Σ και οι Προπονητές του συλλόγου μας εύχονται σε όλους τους αθλητές των τμημάτων μας & τους γονείς τους που είναι πάντα δίπλα τους και δίπλα μας πολλά Συγχαρητήρια!και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! Ραντεβού το φθινόπωρο!
Ευχαριστούμε για την συνεργασία τον Δήμο Καρπενησίου και τον υπεύθυνο του κολυμβητηρίου κ Νίκο Τάκη! Καθώς επίσης και τον ΟΠΑΣΤΕ για την βοήθεια στις μετακινήσεις των αθλητών-ριων μας. Τέλος,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ταξιδιωτικό γραφείο ΑΛΚΥΟΝΗ για την άψογη συνεργασία σε κάθε αποστολή μας."