Τρίτη 2 Αυγούστου 2022

Στοχεύει στο Παγκόσμιο μετάλλιο η Μελίνα Γεωργίου


Το παγκόσμιο μετάλλιο που λείπει από τη συλλογή της, αποτελεί ο νέος μεγάλος στόχος της Μελίνας Γεωργίου. Η πρωταθλήτρια του Αίαντα, με τη στήριξη της Artion A.E., της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής συμβουλευτικής, αγωνίζεται αύριο (Τρίτη 2 Αυγούστου), στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων της Σόφιας. Η κατηγορία των -42 κιλών, έχει συνολικά 31 αθλήτριες απ` όλα τα μήκη και πλάτη της γης, με την Γεωργίου να στοχεύει ψηλά, όπως άλλωστε κάνει και σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.
Η νεαρή πρωταθλήτρια, η οποία εξασφάλισε την παρουσία της στην εθνική ομάδα των νεανίδων, μέσω της πρωτιάς στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Χαλκίδα πριν από μερικές εβδομάδες, έχει ήδη στο βιογραφικό της ένα μετάλλιο (χάλκινο) σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα σε αυτό των κορασίδων, το 2021 στο Ταλίν της Εσθονίας.
Στην ευρωπαϊκή κατάταξη της World Taekwondo βρίσκεται στην 6η θέση, απόρροια των εξαιρετικών εμφανίσεων που έχει πραγματοποιήσει μέσα στη χρονιά, σε πολλά και διαφορετικά βαθμολογούμενα τουρνουά ανά την Ευρώπη.
Η #ARTION, ανέλαβε μέσα στο 2022 να υποστηρίξει, ως χορηγός, τον αγώνα και τις προσπάθειες της Μελίνας Γεωργίου.
#Αίαντας, μια μεγάλη αθλητική οικογένεια!
 


 
Πηγή: Αίαντας Πεύκης