Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Οι απονομές στους νικητές του τουρνουά Basketball Is Life

 

 

 

 

 

Μετά τη λήξη των αγώνων, διεξήχθησαν οι απονομές κυπέλλων, μεταλλίων και δώρων στις νικήτριες ομάδες του τουρνουά 3on3 Basketball If Life που διοργάνωσε η Π.Α.Κ. το τριήμερο 19-21 Αυγούστου.

Στην κατηγορία Γυμνασίου (3 ομάδες) πρώτοι ήταν οι περυσινοί φιναλίστ Tralalakers με τους: Γιάννη Διώτη, Νίκο Καρέτσο, Δημήτρη Κουτσοκώστα και Παναγιώτη Γεωργαλή. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν τα Παλούκια B.C. των: Χρήστου Αναγνώστου, Κωνσταντίνου Νταή, Κωνσταντίνου Καψάλη και Δημήτρη Χαβέλου και στην τρίτη τα Αστροπελέκια με τους: Νίκο Γραμματίκα, Αλέξανδρο Γεμενή, Χρήστο Παπασαλούρο και Φώτη Παπασαλούρο.

Στην κατηγορία Λυκείου (4 ομάδες) πρώτευσαν οι Top G΄S που αποτελούνταν από τους: Διώτη Θύμιο, Διώτη Θανάση, Αναστασίου Χρήστο και Αναστασίου Γιάννη.

Στη δεύτερη θέση έφτασαν οι Wizards (Θωμάς Σταμούλης, Χαράλαμπος Μπαρμπούτης, Γιώργος Τουφεκούλας και Ναπολέων Μουρτογιάννης) και στην 3η οι Τσουφλάδες με τους; Γιώργο Κελεσίδη, Κωνσταντίνο Ευθυμίου, Δήμο Τσακνιά και Γιάννη Υφαντή.

Στην κατηγορία Ανδρών (11 ομάδες) κυριάρχησαν και έφτασαν στην πρώτη θέση αήττητες οι Οροσειρές B.C. με τους: Δημήτρη Μπίκα, Γιάννη Κοκοτίνη (MVP του τελικού), Άρη Νταβαρίνο και Κωνσταντίνο Μπίκα. Στον τελικό έφτασαν οι φιναλίστ The Smurfs με τους: Δημήτρη Σεριανάι, Παναγιώτη Κατσαρό και Λάμπρο Κατσαρό, ενώ απουσίαζε ο Χρυσόστομος Λιάπης. Χάλκινο μετάλλιο για τους: Golden Clown Warriors των: Θοδωρή Τάκη, Λάμπρου Καμαρέτσου, Σπύρου Οικονόμου και Γιώργου Καραθάνου, οι οποίοι ήταν οι περυσινοί πρωταθλητές.

Στην κατηγορία Γυναικών (2 ομάδες) βραβεύτηκαν οι πρώτες και φέτος Alley Oops των: Αλεξάνδρα Γιόγιου, Ειρήνης Κατή και Αλεξάνδρας Τσιαμάκη, ενώ δεύτερη ήταν η ομάδα ΩΩ-Καίει με τις: Κατερίνα Μπαλωμένου, Δήμητρα Τσούμα και Ιωάνα Μούτσελου.

Τις απονομές έκαναν στην κατηγορία του Γυμνασίου και του Λυκείου ο προπονητής καλαθοσφαίρισης ειδικής αγωγής και ιδρυτής του «Τζάμπολ Αγάπης» Γιάννης Τσουμπρής, στην κατηγορία των γυναικών η προπονήτρια της Π.Α.Κ. και υπεύθυνη διοργάνωσης Κατερίνα Μπαλωμένου και στους άνδρες ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου Γιάννης Αντωνίου με δυο συμμετοχές και διακρίσεις στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Θα υπάρξει νέο ρεπορτάζ για τις κατηγορίες του διαγωνισμού τριπόντων και του Skill Challenge. Στα τρίποντα κέρδισε ο Δημήτρης Κουτσοκώστας των Tralalakers και στο διαγωνιστικό παιχνίδι ο Νίκος Γραμματίκας από τα Αστροπελέκια, μαθητές Γυμνασίου και οι δυο.

 



































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος