Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Ολυμπιακός Β΄-Αιολικός 5-0

Δυναμική και εντυπωσιακή αρχή έκανε στα φιλικά ο Ολυμπιακός Β΄, ο οποίος επιβλήθηκε με το ευρύ 5-0 του Αιολικού Μυτιλήνης.

Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 19:00. Παρόντες ήταν περίπου 50 θεατές.

Ο Ολυμπιακός Β΄ του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν καταιγιστικός και έδειξε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2, σκοράροντας συνολικά πέντε φορές. Δυο γκολ πέτυχε ο Αλγκασίμ Μπα.

Ο Αιολικός του Θοδωρή Γιακαλή επίσης στο πρώτο του «τεστ» χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά, καθώς είναι νέα ομάδα, για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Οι Μυτιληνιοί αγωνίζονται μια κατηγορία παρακάτω από τον αντίπαλο τους.

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου θα διεξαχθούν τα επόμενα φιλικά των ομάδων .Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Ομόνοια Αραδίππου και οι νησιώτες με την Καλαμάτα.

 

Παρουσία Καλύβα

Τον αγώνα παρακολούθησαν από πλευράς της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας οι: Γιάννης Καλύβας και Νίκος Δροσίνης. Στο Καρπενήσι βρέθηκε επίσης ο Δαμιανός Ευθυμιάδης, φίλος του κ. Καλύβα και παρατηρητής διαιτησίας 2ης κατηγορίας από την Πιερία.

 



Ενδοεπικοινωνία ρέφερι

Η διαιτητική 3αδα των Γιώργου Δροσίνη-Θοδωρή Κατσαρού και Σπύρου Μπύρου χρησιμοποίησε σύστημα ενδοεπικοινωνίας. Οι δυο τελευταίοι θα περάσουν την Τετάρτη 10 Αυγούστου τα αγωνιστικά «τεστ» στο Σχηματάρι.

 

Βλέμματα Ομόνοιας& Καλαμάτας

Το ματς είδαν και οι προπονητές της Καλαμάτας (Σάκης Τσιώλης) και Ομόνοιας Αραδίππου (Αιμίλιος Τέκκης), καθώς και μέλη του τεχνικού επιτελείου. Οι δυο ομάδες προετοιμάζονται στην πόλη μας επίσης.

 



Σαρωτικοί οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος με γκολ του Αμπντουλαγέ Νταμπό και του Συρμή από ασίστ των Γιώργου Συρμή και Βασίλη Κατσουλίδη αντίστοιχα. Δοκάρι είχε ο Γιάννης Καρακούτης. Στην επανάληψη με δυο γκολ του Αλγκασίμ Μπα (Ένα πέναλτι και μια κεφαλιά από σέντρα του Νεμάνια Νίκολιτς) και με ωραίο μακρινό σουτ του υπό δοκιμή Χρήστου Καρανάτσιου, που αγωνιζόταν στον Πιερικό «γράφτηκε» το τελικό 5-0. Δοκάρι για τους ηττημένους είχε ο Ανδρέας Δερμιτζάκης. 

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ολυμπιακός Β΄ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Κατσουλίδης, Κινκουέ, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαυρουδής, Νταμπό, Συρμής, Αργυρίου, Καρακούτης, Αλίγιαγκιτς (Έξαρχος, Ντότι, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Λιάτσος, Μπα, Σαπουντζής, Καρανάτσιος, Ιμπαγάσα, Σέντρικ)

 

Αιολικός (Θοδωρής Γιακαλής): Πιττάζιης, Χάιδος, Παστρικός, Μπιμπισίδης, Τσουκαλάς, Ζαφειρίδης, Γκίκα, Μουκίδης, Σκαθαρούδης, Ζότο, Χατζηστάμου (Μωυσίδης, Δερμιτζάκης, Κανελλόπουλος, Οικονομόπουλος, Μπιέλομπρεκ, Ηλιόπουλος, Στεφάνοβιτς, Μπουσταμάντε, Μαγκράτζε, Μπαλωμένος, Μυτάκης)

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 




































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος