Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Με 3.35 στην Τούμπα & 3.15 στο Ηράκλειο


Για το 2/2 ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο, επικίνδυνη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Κρήτη!

Την Κυριακή στις 21:00, ΟΦΗ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο 'Γεντί Κουλέ'. Οι Κρητικοί δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα, γνωρίζοντας ήττα με σκορ 3-1 στο Περιστέρι. Ο Νέιρα έβαλε μπροστά στο σκορ τον ΟΦΗ στο 34', όμως μέχρι να ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Ατρόμητος έφερε τα πάνω - κάτω με τέρματα των Τζαβίδα (39') και Μουνίθ (45+3').

Ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι στο 51', ο Κιάρτανσον στο 73' καθάρισε το ματς. Ερωτηματικό ο ΟΦΗ για φέτος, έκανε αλλαγές στο ρόστερ του, προχώρησε σε 3-4 καλές προσθήκες αλλά μοιάζει να χρειάζεται χρόνο για να βρει πατήματα.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε τελικά 1-0 του Ιωνικού στη Λεωφόρο, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ. Είχε τον έλεγχο, δεν δημιούργησε με συνέπεια αλλά ήταν σοβαρός ανασταλτικά και απειλήθηκε ελάχιστα.

Δεν το φωνάζει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, κάνει όμως κρυφά όνειρα τίτλου θέλοντας να δώσει συνέχεια μετά την περσινή κατάκτηση του Κυπέλλου. Έγιναν σημαντικές προσθήκες το καλοκαίρι, η μεταγραφική αναζήτηση ενίσχυσης συνεχίζεται και η ψυχολογία είναι καλή στο στρατόπεδο των 'πρασίνων'.

Αντίδραση ψάχνει ο ΟΦΗ, που παίρνει ώθηση από την κερκίδα στα εντός έδρας ματς και βγάζει ενθουσιασμό. Ισχυρό το κίνητρο, αλλά και ιδιαίτερα δύσκολος ο αντίπαλος που θα βρει μπροστά του. Ο Παναθηναϊκός έχει σταθερές στο παιχνίδι του, υπομονή και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή. Χρειάζεται βελτίωση μεσοεπιθετικά, διαθέτει όμως μονάδες ικανές να κάνουν τη διαφορά σε τέτοια ματς. Παιχνίδι ρυθμού, πιο δύσκολο από όσο φαντάζει για το φαβορί. Το στοίχημα goal/goal & under 3,5 σε απόδοση 3.15 στη Stoiximan.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα, σέντρα στις 21:45. Έφτασε στο ζητούμενο αλλά δεν ικανοποίησε ο 'Δικέφαλος' στην πρεμιέρα. Επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού, με τον Τόμας να σκοράρει το πρώτο επίσημο γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Καλή η εικόνα κατά διαστήματα για τους παίκτες του Λουτσέσκου, χωρίς όμως διάρκεια στην απόδοση τους.

Στα θετικά η μεφάνιση των Κουλιεράκη και Ντάντας. Ο αποκλεισμός νωρίς νωρίς από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα προσθέτει πίεση στον ΠΑΟΚ, το ρόστερ δεν μοιάζει το ίδιο δυνατό με τα προηγούμενα χρόνια, όμως ο χρόνος δουλεύει υπέρ του και αναμένεται να εμφανιστεί βελτιωμένος προϊόντος του χρόνου.

Εξαιρετικός στην πρεμιέρα ο Ατρόμητος, δεν πτοήθηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και έφτασε στη νίκη - ανατροπή με σκορ 3-1 επί του ΟΦΗ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κλωναρίδης, που μοίρασε όλες τις ασίστ στα τέρματα της ομάδας του.

Άλλαξε σημαντικά το ρόστερ της η ομάδα τoυ Περιστερίου, οι Ντε Μποκ, Ρομπάιγ και Κιάρτανσον προσφέρουν εμπειρία και ποιότητα, ενώ ο Κόουλμαν δείχνει ότι ποντάρει πολύ στον 18χρονο φορ Τζαβίδα. Στόχος για φέτος είναι μια θέση στην 6άδα και τα playoffs του πρωταθλήματος.

Το 2/2 εντός έδρας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος θέλει ο ΠΑΟΚ, που συνάμα θέλει να κερδίσει χρόνο και ηρεμία για να πορευτεί στη συνέχεια της σεζόν με αξιώσεις για τον τίτλο. Ο Ατρόμητος πάντως είναι ζόρικος αντίπαλος, ικανός στην κόντρα και δεν θα παραδοθεί εύκολα. Το συνδυαστικό στοίχημα over 2,5 γκολ & over 4,5 κάρτες στο ματς της Τούμπας σε απόδοση 3.35 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.