Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Καλαμάτα-Ομόνοια Αραδίππου 3-3

Εντυπωσιακό θέαμα προσέφεραν Καλαμάτα και Ομόνοια Αραδίππου, με τις δυο ομάδες να μένουν στο εντυπωσιακό 3-3, παρότι οι Μεσσήνιοι είχαν προηγηθεί με 3-0.

Η αναμέτρηση έγινε κάτω από αρκετή ζέστη το Σάββατο 6 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 17:00. Ήταν το πρώτο φιλικό των δυο ομάδων που προπονούνται στο Καρπενήσι.

Η Καλαμάτα του Σάκη Τσιώλη προηγήθηκε με διαφορά τριών τερμάτων, κάνοντας εντυπωσιακό ξεκίνημα στον αγώνα. Ωστόσο, στη συνέχεια έχασε τη συνοχή της με την αλλαγή 11αδας και δέχτηκε ισάριθμα γκολ.

Η Ομόνοια Αραδίππου του Αιμίλιου Τέκκη έδειξε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να πάρει την άτυπη φιλική ισοπαλία στις καθυστερήσεις, παρότι βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο».

Τη Δευτέρα 8/8 θα γίνουν τα επόμενα φιλικά των δυο ομάδων. Η Καλαμάτα θα παίξει με τον Αιολικό και οι Κύπριοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Β΄.

 

Ίδια κατηγορία

Η Καλαμάτα αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Ελλάδας και η Ομόνοια στη 2η της Κύπρου.

 

Live streaming

Όπως και το φιλικό Ολυμπιακός Β΄-Αιολικός, έτσι και το Καλαμάτα-Ομόνοια Αραδίππου είχε ζωντανή μετάδοση από τη ψηφιακή πλατφόρμα Aio1media.

 

Σφύριξε ο Κατσαρός

Το ματς διεύθυνε με επιτυχία ο Θοδωρής Κατσαρός, με βοηθούς τους Σπύρο Μπύρο και Γιάννη Σέλελη. Οι τρεις του θα περάσουν τα αγωνιστά τεστ βοηθών διαιτητών της Γ΄ Εθνικής την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.

 


Με Σάκη στο «τιμόνι»

Την Καλαμάτα καθοδηγεί με στόχο την άνοδο ο Σάκης Τσιώλης. Ο διακεκριμένος τεχνικός κατάγεται από τα Βραγγιανά. Δεν έπαιξαν οι ανέτοιμοι Γιάννης Πασάς και Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

 


Τα γκολ του αγώνα

Η Καλαμάτα προηγήθηκε με 2-0 στο α΄ μέρος. Στο 2΄ ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης και στις καθυστερήσεις του α΄ μέρος ο Χρήστος Ρόβας σκόραραν για το συγκρότημα της Πελοποννήσου. Ο Ανδρέας Τάτος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 51΄ «έγραψε» το 0-3.

Η Ομόνοια ισοφάρισε με τέρματα κατά σειρά των: Μάρκου Μιχαήλ (Πέναλτι) στο 70΄, Λευτέρη Αλαμπρίτη στο 74΄ και Άλεξ Ιβάνοφ στο 92΄

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καλαμάτα (Σάκης Τσιώλης): Ταΐρης, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Γκρόζντανιτς, Λουπάνο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Τάτος, Μαβίνγκα, Ρόβας, Αρναρέλλης (Λαδάς, Μέντες, Λούκασικ, Γκότσης, Ρουμελιώτης, Τσιγαρίδης, Δρούγας, Μούζος, Γιαννόπουλος, Μουζάκης, Ντελής, Γαλεάδης)

Ομόνοια Αραδίππου (Αιμίλιος Τέκκης): Σακκάς Λ., Λοιζίδης, Βρόντης, Παναγή, Καψός, Μοδέστου, Κουμπαρής, Μπασέι, Αβραάμ, Αναστασίου, Νεοκλέους (Σακκάς Γ., Σιήκκης, Κορούπης, Τσιάμης, Πάρκερ, Καλλής, Ζεζίνιο, Ακόστα, Αλαμπρίτης, Ριμπέιρο, Μιχαήλ, Ιβάνοβ)

 

Διαιτητής: Θοδωρής Κατσαρός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 






















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος