Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Λάρισα-Προοδευτική 2-2

Δυο ομάδες που θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Super League 2 είναι η Λάρισα και η Προοδευτική, οι οποίες στο μεταξύ τους φιλικό έμειναν στο 2-2.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Αυγούστου, ξεκινώντας στις 18:00, παρουσία αρκετού φίλαθλου κόσμου

H Λάρισα του Παναγιώτη Γκουτσίδη ύστερα από τις «καθαρές» νίκες απέναντι σε Αιολικό και Παναχαϊκή δεν έκανε το 3 στα 3, ωστόσο παραμένει αήττητη στις φιλικές της συναντήσεις. Στα θετικά ότι έβγαλε αντίδραση, «απαντώντας» γρήγορα στα τέρματα που δέχτηκε.  

Η Προοδευτική του Γιάννη Μάγγου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Καρπενήσι, έχοντας παίξει πριν την άφιξη του απέναντι στην ισχυρή ΑΕΚ. Οι «νεοφώτιστοι» Κορυδαλλιώτες άφησαν αρκετά θετικές εντυπώσεις και προηγήθηκαν μάλιστα δυο φορές.

Οι δυο ομάδες πριν την αναχώρηση τους δίνουν και νέο φιλικό στο Καρπενήσι. Την Τετάρτη 24 Αυγούστου η «Πρόο» θα παίξει με την Παναχαϊκή και την Πέμπτη 25 του μηνός η ΑΕΛ με τη Μύκονο.

 

Εκδρομείς Λάρισας

Το φιλικό παρακολούθησαν αρκετοί εκδρομείς από τη Λάρισα, ενώ υπήρξαν και φίλαθλοι της Προοδευτικής.

 

«Συγκάτοικοι» στο Lecadin

Οι δυο ομάδες που θα αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία διαμένουν αμφότερες στο ξενοδοχείο Lecadin.

 

Ο Λαρισαίος βοηθός

Δεύτερος βοηθός του παιχνιδιού ήταν ο Νίκος Δημακόπουλος, ο οποίος διαμένει στο Καρπενήσι, αλλά κατάγεται από τη Λάρισα.

 

Νέα πρόσωπα στην ΑΕΛ

Στο φιλικό αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ΑΕΛ οι υπό δοκιμή Αχμέτ Κοσονού (Ιβοριανός αριστερός μπακ) και Γκναλί Ζερεμί (Κογκολέζος αριστερός μπακ). Συμμετείχαν ξανά ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Μπαβέλης από τη Δόξα Δράμας και ο 29χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ατλάντα Φαμπρίτσιο Πεντρόζο.

 

Εκτός αποστολής

Δεν έπαιξαν οι τραυματίες Γκάμπριελ Ραμίρες και Κώστας  Πλέγας της ΑΕΛ. Προληπτικά από την Προοδευτική έμειναν εκτός οι: Μπάμπης Παυλίδης και Δημήτρης Παντελίδης.

 

Ζωντανή μετάδοση

Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από τη  FORMedia TV και το formediatv.gr.

 

Η διαμόρφωση του σκορ

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος στο 5ο λεπτό έκανε το 1-0 για την Προοδευτική, με τον Αργεντινό Φαμπρίσιο Πεντρόσο να ισοφαρίζει στο 14΄ για τη Λάρισα με δυνατό σουτ. Το 1-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Μάγγου προηγήθηκε ξανά με τον Παρασκευά Νομικό στο 50΄. Ο Κριστιάν Κούστα με διαγώνιο σουτ στο 55΄ «έγραψε» το τελικό 2-2.

 

Ολιγόλεπτη ένταση και διακοπή

Το φιλικό διακόπηκε προσωρινά 15 λεπτά πριν τη λήξη, καθώς υπήρξε ένταση στην κερκίδα ανάμεσα στους φίλους των δυο ομάδων και έλαβε λήξη με παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της Αστυνομίας.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Λάρισα (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Παπαγεωργίου Κ., Πεντρόσο, Γλυνός, Όγκμποε

Έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Παπαγεωργίου Α., Ζερεμί, Γωγουβίτης, Μπαβέλης, Μαξιμένο, Νινίκας, Ζησούλης, Νίνο, Τσουμάνης, Κούκος, Κούστα

 

Προοδευτική (Γιάννης Μάγγος): Καραργύρης, Φαζός, Πατσατζόγλου, Ποτουρίδης, Μεγαρίτης, Πάβλας, Νταβιώτης, Πίσσας, Αγγελόπουλος, Ευθυμίου, Γκαργκαλατζίδης

Αγωνίστηκαν και οι: Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Πατσατζόγλου, Μαρκοπουλιώτης, Τζανουλίνος, Θεοδωρίδης, Νομικός, Γιαννιτσάνης, Κυριαζής, Παρασκευόπουλος

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Νίκος Δημακόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 









Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: 21ad media, Δημήτρης Κολλημένος