Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Κ19: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Λαμία 5-1

Με το ευρύ 5-1 επικράτηση της ομάδα κάτω των 19 του ΠΑΣ Λαμία, η αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι έγινε την Πέμπτη 11 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και το κεντρικό γήπεδο, αρχίζοντας στις 7.

Ο Ολυμπιακός του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου πέτυχε την πρώτη νίκη στα φιλικά της, καταβάλλοντας τον αντίπαλο με ευρύ σκορ. Δυο από τα πέντε γκολ πέτυχε ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου.

Ο ΠΑΣ Λαμία του Λάκη Παπανικολάου έδωσε ένα αρκετά γερό «τέστ» απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που θα βρει μπροστά στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 1. Συμμετείχε με αρκετά παιδιά της ομάδας κάτω των 17.

Οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν τα φιλικά τους ματς στο Καρπενήσι, έχοντας μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Επιστρέφουν στη βάση τους την Παρασκευή 12 Αυγούστου. Οι Λαμιώτες βρέθηκαν στην πόλη μας για τις ανάγκες του παιχνιδιού.

 

Διπλή αποστολή

Ο βοηθός διαιτητής Γιώργος Δροσίνης σφύριξε το πρωί της ίδιας ημέρας το παιχνίδι Αιολικός-Ομόνοια Αραδίππου. Ο ρέφερι Λάμπρος Κολοκώτσιος διεύθυνε το 3ο σερί ματς σε διάστημα τεσσάρων ημερών, έχοντας προηγηθεί το παιχνίδι της Δευτέρας (8/8) Καλαμάτα-Αιολικός και της Τετάρτης (10/8) Ολυμπιακός Β΄-Καλαμάτα. Την 3αδα συμπλήρωσε η ταλαντούχα Ειρήνη Κατή.

 

Η διαμόρφωση του σκορ

Στο 15΄ ο Χρήστος Μουζακίτης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 28΄ διαμορφώθηκε το 2-0 από τον Βασίλη Μοίρα, με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο. Ο Κώστας Νικολόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φίλιππου Σεντή στο 55΄ έκανε το 2-1. Αντώνης Φαναράς στο 55΄ και Γιώργος Χαραλαμπόγλου με δυο γκολ στο 85΄ και στο 88΄ «έγραψαν» το τελικό 5-1.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαΐδόπουλος): Σίνα, Γατόπουλος, Δρόσος, Πρεκατές, Χρήστου, Ρέτσος, Μουζακίτης, Κουτσογούλας, Μοίρας, Μπακούλας, Προκοπίου (Κουρακλής, Σταράκης, Πετρόπουλος, Κωστούλας, Χαραλαμπόγλου, Πατήρας, Κυρσανίδης, Σταυρόπουλος, Παπακανέλλος, Σαββάκης, Φανάρας)

 

ΠΑΣ Λαμία  (Λάκης Παπανικολάου): Καραγιώργος, Νικολόπουλος, Σεντής, Καψαλιάρης, Αναγνωστόπουλος, Τσάτσος, Μαργαρίτης, Ζαλοκώστας, Ρωμανός, Κοντονίκος, Γαλαριώτης  (Στασινός, Ζύγος, Αναγνωστόπουλος Θ., Καθάριος, Τσαμαλής, Αποστόλου Δ., Γκλάβας)

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2η Βοηθός: Ειρήνη Κατή (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 





















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος