Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Απόλλων Σμύρνης-Μύκονος 1-1

Φιλική ισοπαλία με σκορ 1-1 για τη Μύκονο και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η συνάντηση διεξήχθη τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6. Έγινε υπό βροχή στο πρώτο ημίχρονο, παρουσία ελάχιστων θεατών.

Ο Απόλλων Σμύρνης του Γιάννη Τάτση μετά από 12 ημέρες προετοιμασίες έδωσε το πρώτο του φιλικό. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε καλή εμφάνιση, ωστόσο στην επανάληψη δεν κυμάνθηκε στα ίδια στανάρ, έχοντας αρκετό δρόμο ακόμη να διανύσει.

Η Μύκονος του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη πραγματοποίησε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορία. Ανέβασε κατά πολύ την απόδοση της στην επανάληψη, φτάνοντας στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» αναχωρεί από το Καρπενήσι στις 4 Σεπτεμβρίου, συνεχίζοντας την προετοιμασία της. Οι Κυκλαδίτες επιστρέφουν την Τρίτη 30 Αυγούστου στη βάση τους.

 

1ο φιλικό

Ο Απόλλων έδωσε το πρώτο του «τεστ» επί Ευρυτανικού εδάφους, αποτελώντας την τελευταία χρονιά ομάδα που προπονείται στην πόλη μας.

 

Ήταν το 18ο

18 φιλικά έγιναν μέσα στον Αύγουστο στο Καρπενήσι, 17 στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και 1 στο γήπεδο του Avaris.

 

Αναχωρεί η Α.Ε.Μ.

Την Τρίτη 30 Αυγούστου ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Μύκονος, που διέμεινε στο Montana. Το συγκρότημα του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη έδωσε τρία «τεστ» με ομάδες της Super League 2, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από την Παναχαϊκή και η νίκη με 1-0 επί της Λάρισας.

 

Τελευταίο απόκτημα

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος Νίκος Τράκας από τη Θύελλα Σαρακηνών είναι η τελευταία μεταγραφή της Μυκόνου.Στην αποστολή των Κυκλαδιτών βρέθηκε ξανά ο Γιάννης Τσούκας.

 

Ένα γκολ σε κάθε μέρος

Ο Απόλλων προηγήθηκε στο α΄ μέρος και συγεκριμένα με τον Λευκορώσο Μικαλάι Σίγκνιεβιτς, που σκόραρε με πλασέ.

Λίγο πριν το τέλος και συγκεκριμένα στο 87΄ ο Αντώνης Ζγκούρι ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Παναγιώτης Παπιομύτογλου από τον Δημήτρη Πατάπη.

 




Συνθέσεις Ομάδων

 

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Τάτσης): Σόρτσαν, Ντομίνγκεζ, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κοροβέσης, υπό δοκιμή, Λούσινγκερ, Σίγκνιεβιτς, Κρητικός

 

Συμμετειχαν και οι: Κίναλης, Κυριτσάς, Πατάπης, υπό δοκιμή, Τάμπας, Δούμας, Θεοχάρης, Χαλίμι, Μουστάκας, Γιάννακη, Ράιτ, Οντόνε, Μωραϊτης, υπό δοκιμή

 

Μύκονος (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Σπυρόπουλος, Αρκούδας Α., Μαντζανάς, Θεοδώρου, Τράκας, Αχείμαστος, Μουρίκι, Αγγέλης, Ζγκούρι, Βαλαβανόπουλος

Έπαιξαν και οι: Στυλιανόπουλος, Ράγια, Αρκούδας Χ. Παπιομύτογλου, Οικονομίκος, Ντούνης

  Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 


























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος