Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Ολυμπιακός Β΄-Καλαμάτα 1-1

Φιλική ισοπαλία για την ομάδα Β΄ του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα, με τις δυο ομάδες που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία να μένουν στο 1-1.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 19:00. Πρόκειται για το πιο ενδιαφέρον φιλικό ματς στο Καρπενήσι έως τώρα του καλοκαιριού με βάση τα ονόματα των δυο ομάδων.

Ο Ολυμπιακός Β΄ του Αριέλ Ιμπαγάσα έχοντας δυο νίκες (5-0 με τον Αιολικό και 2-1 με την Ομόνοια Αραδίππου) υπέστη την πρώτη του «απώλεια». Προηγήθηκε στο α΄ μέρος με τον Αλίμπεν να βρίσκει δίχτυα.

Η Καλαμάτα του Σάκη Τσιώλη είχε έρθει ισόπαλη 3-3 με την Ομόνοια Αραδίππου και κέρδισε με 1-0 τον Αιολικό. Παραμένει αήττητη, προσθέτοντάς μια ακόμη καλή εμφάνιση στο ενεργητικό της. Ο Χρήστος Ρόβας βρήκε δίχτυα για 2ο φιλικό της «Μαύρης Θύελλας»

Οι δυο ομάδες έδωσαν το τελευταίο τους φιλικό στο Καρπενήσι. Ο Ολυμπιακός Β΄ αναχωρεί την Παρασκευή 12 Αυγούστου, ενώ οι Μεσσήνιοι μετά τον 15αυγουστο.

 

Αντίπαλοι στη S.L. 2

Οι δυο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες και στον νότιο όμιλο της Super League 2.

 

Ένα σε κάθε μέρος

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 18΄ με τον Σεντίχ Αλίμπε. Ο Χρήστος Ρόβας ισοφάρισε στο 55΄ για την Καλαμάτα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ούγκο Μπόρχες. Δοκάρι για την Καλαμάτα είχε ο Αριστείδης Κόκκορης με μακρινό πλασέ στο 78΄.

 

Ίδια 3αδα

Λάμπρος Κολοκώτσιος, Γιώργος Δροσίνης  και Στέλιος Σώμαλης είχαν διευθύνει νωρίτερα και το παιχνίδι του Ολυμπιακόυ Κ19 με τους παίχτες της Καλαμάτας κάτω των 19. Παρών για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Ε/Δ της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιάννης Καλύβας.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ολυμπιακός Β΄ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Ντόη, Κωστή, Κεϊτά, Μαρίνος, Αλίμπε, Βοΐλης (Έξαρχος, Καρανάτσιος, Μαυρουδής, Νταμπό, Βλαχομήτρος, Μπα, Ιμπαγάσα, Αλίγιαγκιτς, Καράκουτης)

 

Καλαμάτα (Σάκης Τσιώλης): Ταΐρης, Μαβινγκά,  Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Γκροζντάνιτς, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Τάτος, Λούκαστσικ, Πασάς (Μέντες, Μπέριος, Πολίτης, Μπενίτεζ, Κόκκορης, Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης, Ρόβας, Μπόρχες)

 

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 

 








Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος