Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Παναχαϊκή-Μύκονος 1-0

Την πρώτη της φιλική νίκη σημείωση η Παναχαϊκή, η οποία κατέβαλλε με 1-0 τη Μύκονο, η οποία αγωνίζεται μια κατηγορία παρακάτω.

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 21 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 11 κάτω από αρκετή ζέστη. Είχε διάρκεια 70 λεπτά.

Η Παναχαϊκή του Σούλη Παπαδόπουλου βρήκε δίχτυα στο α΄ μέρος με τον Ατίλιο Λιμάτσι, ενώ στην επανάληψη ο Δημήτρης Θεοδωράκης απέκρουσε πέναλτι του Βίτορ Πινέιρο. Οι Αχαιοί είχαν γνωρίσει τις προηγούμενες ημέρες ήττες από τον Ατρόμητο και τη Λάρισα.

H A.E. Μυκόνου του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη στο πρώτο της «τεστ» άφησε πολύ καλά και θετικά στοιχεία. Μάλιστα είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος και χαμένο πέναλτι στην επανάληψη, δείχνοντας ότι βαδίζει σε σωστό δρόμο.

Οι δυο ομάδες θα δώσουν τις επόμενες ημέρες και νέα φιλικά παιχνίδια στην πόλη μας. Η Παναχαϊκή θα παίξει την Τετάρτη 24 Αυγούστου με την Προοδευτική και οι Μυκονιάτες μια ημέρα μετά με τη Λάρισα.

 

Πρωινό παιχνίδι

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας προγραμματίστηκε η φιλική συνάντηση ανάμεσα σε Λάρισα και Προοδευτική.

 

Απέκτησε Κ. Ρουγκάλα

Ο 29χρονος Κώστας Ρουγκάλας είναι το νέο απόκτημα της Παναχαϊκής, επιστρέφοντας από τον Διαγόρα.

 

Νέο διοικητικό μέλος

Ο πρώην διαιτητής Κωνσταντίνος Παπασταμάτης είναι το νέο διοικητικό μέλος της Μυκόνου, καθώς και φίλος του Προέδρου Αλέξανδρου Κουκά.

 

Στην κερκίδα ο Αραβαντινός

Τη συνάντηση παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Προοδευτικής Αντώνης Αραβαντινός, ενώ παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης.Στο γήπεδο επίσης ο Πέτρος Σταθάκης (Πρόεδρος της Παναχαικής), ο Αλέκος Κουκάς (Πρόεδρος της Μυκόνου) και ο Τάσος Χριστακόπουλος (Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ).

 


Διάρκειας 70΄

Ο αγώνας είχε διάρκεια 2 35λεπτα (Σύνολο 70 λεπτά)

 

Το γκολ 


 

Το νικητήριο τέρμα για την Παναχαϊκή σημειώθηκε στο 28ο λεπτό με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής του Ατίλιο Λιμάτσι (Φωτογραφία). 

 

Δοκάρι και χαμένο πέναλτι

Οι Κυκλαδίτες είχαν δοκάρι στο 30΄ με δυνατό σουτ του Γιάννη Μουρίκι εκτός περιοχής. Επιπρόσθετα στο 38΄ ο Δημήτρης Θεοδωράκης της Παναχαϊκής απέκρουσε πέναλτι του Βραζιλιάνου Βίτορ Πινέιρο, στο οποίο είχε υποπέσει ο Νίκος Κωνσταντακόπουλος.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Θεοδωράκης, Τοπάλ, Σμίλτος, Αγκαράι, Στασινόπουλος, Τσιάρας, Λινάρδος, Παπαχρονόπουλος, Μακρής, Λιμάτσι, Ζυγκερίδης (Κωνσταντακόπουλος, Καρακλάγιτς Ν., Κέρι, Μπουρλάκης, Σίλβα, Μαστραντωνάκης, Τριμμάτης, Μικές, Χαντί)

 

Μύκονος (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Θεοδώρου, Μαντζανάς, Αχείμαστος, Πινέιρο, Μουρίκι, Ζγκούρι, Παπιομύτογλου, Αγγέλης (Αρκούδας, Ντούνης, Ράγια, Παρασκευάς, Οικονομικός, Βαλαβανόπουλος, Ασράμ, Μπουτσάι, Στυλιανόπουλος, Κατσικαλάκης)

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Γιάννης Σέλελης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 



























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος