Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Λάρισα-Παναχαϊκή 1-0

Δεύτερη φιλική επικράτηση για την ΑΕΛ, η οποία κατέβαλλε με 1-0 την Παναχαϊκή.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 18:00. Οι δυο ομάδες είναι αντίπαλες στη Super League 2.

Η Λάρισα του Παναγιώτη Γκουτσίδη με μια ακόμη καλή εμφάνιση, φτάνοντας στην επικράτηση με γκολ του Σπύρου Γλυνού στο πρώτο μέρος. Διατήρησε και σε αυτό το παιχνίδι το «μηδέν» στην άμυνα.

Η Παναχαϊκή του Σούλη Παπαδόπουλου άφησε θετικά δείγματα γραφής στο πρώτο της «τεστ» στο Καρπενήσι απέναντι σε μια ομάδα, με την οποία θα αγωνίζεται πλέον στην ίδια κατηγορία.

Οι δυο ομάδες δίνουν νέα φιλικά την Κυριακή 21/8 στο αθλητικό κέντρο. Η ΑΕΛ θα παίξει απέναντι στην Προοδευτική και η Παναχαϊκή κόντρα στη Μύκονο.

 

Στήριξη Παναχαϊκής

Η ομάδα της Αχαΐας είχε στο πλευρό της φιλάθλους της που ταξίδεψαν οργανωμένα και τοποθέτησαν και τα σχετικά πανό.

 



Σφύριξε ο Μόσχου

Τη συνάντηση διεύθυνε ο Δημήτρης Μόσχου, ο οποίος ανήκει στον σύνδεσμο Λασιθίου και βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Καρπενήσι. Συγκαταλέγεται στους πίνακες διαιτησίας development 2ης κατηγορίας.

 


Παρουσία Νταβέλη& Ταυλαρίδη

Τη συνάντηση παρακολούθησε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, όπως και ο τεχνικός διευθυντής Στάθης Ταυλαρίδης.

 



2/2

Η ΑΕΛ έκανε το 2/2, έχοντας νικήσει με 1-0 και τον Αιολικό. Η Παναχαϊκή είχε αγωνιστεί στην Πάτρα με τον Ατρόμητο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2.

 

Ένταση στο πρώτο μέρος

Αρκετή ένταση είχε το παιχνίδι και ειδικότερα το α΄ μέρος, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Κώστα Πλέγα της Λάρισας από τον Ιγκνάσιο Λιποράσε και την αντίδραση του πρώτου.

 


Το γκολ από Γλυνό


 

Για τους Θεσσαλούς σκόραρε ο Σπύρος Γλυνός με ωραία ενέργεια και σουτ το 15΄. Μεγάλη επέμβαση έκανε στο 78΄ ο Ανδρέας Κολοβούρης σε προσπάθεια του Δημήτρη Μαυριά.

 



Συνθέσεις Ομάδων

Λάρισα (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Παπαγεωργίου Α., Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο, Θωμαΐδης, Παπαγεωργίου Κ., Πλέγας, Νίνο, Γλυνός, Κούστα

Αγωνίστηκαν και οι: Ραμίρεζ, Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ηλιάδης, Γωγουβίτης, Γαρουφαλιάς, Μιλτιάδης, Πεντρόζο, Τσουμάνης, Όγκμποε, Μαυριάς, Νινίκας, Ζησούλης, Κούκος

 

Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος):  Θεοδωράκης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράσε, Τοπάλ, Τσιάρας, Μπουρλάκης, Λινάρδος, Τριμμάτης, Αλεξόπουλος, Καρακλάγιτς Ν.

Έπαιξαν και οι: Κολοβούρης, Στεργίδης  Κέρι, Σίλβα, Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Στασινόπουλος, Καραγκλάγιτς Π., Ζυγκερίδης

 

Διαιτητής: Δημήτρης Μόσχου (ΣΔΠ Λασιθίου)

1ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: 21ad Media, Δημήτρης Κολλημένος