Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Αιολικός-Ομόνοια Αραδίππου 0-0

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ Αιολικού και Ομόνοιας Αραδίππου, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Avaris, ξεκινώντας στις 11.

Ο Αιολικός του Θοδωρή Γιακαλή στο τρίτο του κατά σειρά φιλικό μετά τις ήττες με Ολυμπιακό Β΄ και Καλαμάτα άφησε καλές εντυπώσεις, παίζοντας χωρίς τους: Ανέστη Ζαφειρίδη, Δημήτρη Ηλιόπουλο, Λάμπρο Μπαλωμένο και Κωνσταντίνο Αποστολόπουλο και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα αρχίσει στις 2 Οκτωβρίου.

Η Ομόνοια του Αιμίλιου Τέκκη έδωσε το τελευταίο της «τεστ» στην πόλη μας, έχοντας αντιμετωπίσει την Καλαμάτα και τον Ολυμπιακό Β΄. Βρίσκεται σε καλύτερο στάδιο προετοιμασίας από τον αντίπαλο της, καθώς το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κύπρου εκκινεί στις 10 Σεπτεμβρίου. Δοκάρι είχε στην επανάληψη ο Αντρέας Σιήκκης.

Οι Μυτιληνιοί θα παίξουν το Σάββατο 13 Αυγούστου το 4ο και τελευταίο τους φιλικό, αντιμετωπίζοντας τη Λάρισα. Οι Κύπριοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Καρπενήσι. Οι δυο ομάδες αναχωρούν τις επόμενες ημέρες, επιστρέφοντας στη βάση τους.

 

Πρωινό ματς

Οι δυο ομάδες διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο (Avaris) και προπονούνται στις εγκαταστάσεις του. Αγωνίστηκαν σε πρωινό παιχνίδι λόγω της πρόβλεψης για την απογευματινή κακοκαιρία.

 

Άψογη διαιτησία

Το διαιτητικό τρίο των: Γιώργου Δροσίνη, Σπύρου Μπύρου και Θοδωρή Κατσαρού τα πήγε εξαιρετικά.

 


Αντίπαλος ο Κουρούπης

Ο Θεόφιλος Κουρούπης της Ομόνοιας αντιμετώπισε την περυσινή του ομάδα.

 

«Λευκή» ισοπαλία

Πρόκειται για το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι και έληξε χωρίς γκολ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο α΄ μέρος με τον Γιώργο Σκαθαρούδη, με το σουτ να αποκρούει εκπληκτικά ο αντίπαλος τερματοφύλακας Γαβριήλ Σακκάς και τον Αλέξανδρο Χάιδο στην επαναφορά να μην καταφέρνει να σκοράρει. Η Ομόνοια είχε καλή στιγμή με τον Σέργη Αβραάμ, ο οποίος «νικήθηκε» από τον Ηρακλή Τοπουζλή.

 

Δοκάρι Ομόνοιας

Ο Αιολικός στην επανάληψη απείλησε με κεφαλιές του Βασίλη Μουκίδη και του Αλέξανδρου Χάιδου, που πέρασε άουτ, αλλά και με σουτ του υπό δοκιμή Χατζηστάμου, που κατέληξε εξίσου εκτός εστίας. Δοκάρι είχε η Ομόνοια με τον Αντρέα Σιήκκη.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αιολικός (Θοδωρής Γιακαλής): Τοπουζλής, Χάιδος, Παστρικός, Μπιμπισίδης, Μωυσίδης, Στεφάνοβιτς, Δερμιτζάκης, Ζότο, Γκίκα, Σκαθαρούδης, Μυτάκης (Πιττάτζιης, Μουκίδης, Κανελλόπουλος, Τσουκαλάς, Χατζηστάμου, Μπιέλομπρεκ, Σταύρου Κάμπελ, Μαγκράτζε, Ελάνογλου)

 

Ομόνοια Αραδίππου (Αιμίλιος Τέκκης):  Σακκάς Γ., Λοιζίδης, Βρόντης, Τσιάμης, Τζόρνταν, Κουμπαρής, Καλλής, Αναστασίου, Ριμπέιρο, Αβραάμ, Αλαμπρίτης (Παπαχαραλάμπους, Σιήκκης, Καψός, Παναγή, Κουρούπης, Μοδέστου, Μπασέι, Ζεζίνιο, Ακόστα, Μιχαήλ, Νεοκλέους, Ιβάνοβ)

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Θοδωρής Κατσαρός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 


















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος