Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Εντυπωσίασε και ήρθε για να μείνει το Karpenisi Night Run (Φωτορεπορτάζ)

 



 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή περίπου 400 ατόμων κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Καρπενήσι, ο τέταρτος αγώνας της σειράς Sterea Run με την επωνυμία «Karpenisi Night Run». Αφετηρία και τερματισμός ήταν η Πλατεία «Μάρκου Μπότσαρη».
Πιστοποιημένες διαδρομές, επαγγελματική χρονομέτρηση, live streaming κάλυψη, video wall 3×5  στον τερματισμό, επαγγελματικός εξοπλισμός συμμετεχόντων και πολλά ακόμα περιλάμβανε ο αγώνας που διεξήχθη από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  με την υποστήριξη και συμβολή του ΑΠΣ Καρπενήσι 2002, του Δήμου Καρπενησίου και της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας. Οι αγώνες αυτοί ανήκουν στην κατηγορία City Run και έχουν κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης ενώ η διαδρομή του αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων διέρχεται και από το Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου.
Έγινε ο αγώνας δρόμου 10.000 μέτρων, 5.000 μέτρων, αγώνας δρόμου 1.000 μέτρων για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, καθώς και για ΑΜΕΑ με τους συνοδούς τους, ενώ η Περιφέρεια βράβευσε τον πρωταθλητή μας στη χιονοδρομία Γιάννης Αντωνίου, παρουσία του Προέδρου της ΕΟΧΑ Γιώργου Νικητίδη και του ομοσπονδιακού προπονητή Στεργίου Παππού. Τιμήθηκαν επίσης οι πρωταθλητές στίβου από τον νόμο μας Δημήτρης Ελευθερίου, Ματίνα Νουλα, Φωτεινή Κολοκα και Δήμητρα Μπίκα.
Σημαντική ήταν η συμβολή των εθελοντών για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα. Παρουσιαστής ο Κώστας Μαρτάκης, ενώ «πρεσβευτής» του αγώνα είναι ο Γιώργος Σταμούλης, που απουσίαζε.
Παρών ήταν ο Βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιπεριφεριάρχης τουρισμού και πολιτισμού Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής - Δασικής πολιτικής & Κτηνοτροφίας Κατερίνα Καλαντζή, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος, η Ευρυτάνισσα άλλοτε πρωταθλήτρια μαραθωνίου Δήμητρα Παπασπύρου, οι προπονητές Νότης Παπούλιας και Δημήτρης Θεοδωρίδης κ.α.

 

*Σε επόμενη ανάρτηση τα αποτελέσματα των αγώνων.

 

























































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος