Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Το Karpenisi Night Run μέσα από εικόνες (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

 



Το Karpenisi Night Run αποτέλεσε τον 4ο αγώνα της σειράς Sterea Run και έγινε το Σάββατο 16 Ιουλίου στο Καρπενήσι με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή περίπου 400 αθλητών.
Ο αγώνας  διεξήχθη από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  με την υποστήριξη και συμβολή του ΑΠΣ Καρπενήσι 2002, του Δήμου Καρπενησίου και της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας και ευχή όλων είναι να γίνει θεσμός.  Περιλάμβανε διαδρομές 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων, καθώς και 1 χιλιομέτρου για παιδιά Γυμνασίου, Δημοτικού και ΑΜΕΑ.
Ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι βραβεύσεις από την Περιφέρεια των Ευρυτάνων πρωταθλητών Γιάννη Αντωνίου (Χιονοδρομία), Δημήτρη Ελευθερίου, Ματίνας Νούλα, Φωτεινής Κολόκα και Δήμητρα Μπίκα (Στίβος). Προσκεκλημένοι της Π.Ε. Ευρυτανίας ήταν ο Πρόεδρος της ΕΟΧΑ Γιώργος Νικητίδης και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Δημήτρης Θεοδωρίδης (Στίβος) και Στέργιος Πάππος (Χιονοδρομία). Πολύτιμη η συμβολή του τεχνικού συμβούλου του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Στερεάς και Εύβοιας Ντίνου Μπουλουκου. Η Περιφέρεια στο πλαίσιο της άψογης συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΟΧΑ ετοιμάζει το προσεχές διάστημα σπουδαίες διοργανώσεις στίβου και χιονοδρομίας, για τα οποία θα υπάρχει σχετικο ρεπορτάζ   

*Δείτε ένα μοναδικό φωτορεπορτάζ από αγώνες, απονομές και βραβεύσεις του Δημήτρη Κοκοτίνη.















































































































































































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κοκοτίνης