Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Στην τελική ευθεία το Karpenisi Night Run


Διεξαγωγή Αγώνων Δρόμου- «1ο Sterea Run – Night Run Karpenisi», Σάββατο – 16 Ιουλίου 2022
Από την Π.Ε. Ευρυτανίας, ανακοινώνεται η διεξαγωγή των αγώνων δρόμου «1ο Sterea Run – Night Run Karpenisi», οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Καρπενήσι, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022.
Οι αγώνες διοργανώνονται από τον «Α.Π.Σ. Καρπενησίου» με την υποστήριξη του ΕΑΣ- ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Καρπενησίου και με την χορηγία της Π.Ε. Ευρυτανίας και του ΟΠΑΣΤΕ. Πρόκειται για μια δέσμη αγώνων, στην οποία περιλαμβάνονται αγώνας δρόμου 10.000 μ., αγώνας δρόμου 5.000 μ. και αγώνας δρόμου 1.000 μ. για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.
Οι αγώνες αυτοί ανήκουν στην κατηγορία City Run και έχουν κυκλική πορεία στους ασφάλτινους δρόμους της πόλης, ενώ η διαδρομή του αγώνα δρόμου 10.000 μ. διέρχεται και από το Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου.
Οι διαδρομές είναι ασφαλείς, παρότι διεξάγονται νυχτερινή ώρα, καθώς διατρέχονται φωτισμένοι δρόμοι της πόλης. Κώνοι σήμανσης έργων θα έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος της διαδρομής ενώ θα υπάρχουν και εθελοντές οι οποίοι θα κατευθύνουν και φροντίζουν για την ασφάλεια των δρομέων.
Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τον ιστοτόπο της διοργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.sterearun.gr/ ενώ δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να συμπληρώνουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: http://www.sterearun.gr/event?id=11102&parent=11076&root=11065