Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Μελίνα Γεωργίου

 

 

 

 

 

 

 

Την κατάκτηση της Πανελλήνιας πρωτιάς νεανίδων -42 κιλων πέτυχε η Μελίνα Γεωργίου, η οποία προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, φτάνοντας σε μια ακόμη μεγάλη επιτυχία .           

                                    

"Ο Αίαντας Πεύκης αναφέρει με ανάρτηση του:

Στις αρχές της χρονιάς, άλλαξε ηλικιακή κατηγορία στην οποία αγωνίζεται, όχι όμως και... συνήθειες. H Μελίνα Γεωργίου μετά τις δύο πρωτιές στις κορασίδες (2019, 2021), το Σάββατο 2 Ιουλίου στην Χαλκίδα, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας και στα -42 κιλά νεανίδων, εξασφαλίζοντας την απευθείας πρόκρισή της για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει αρχές Αυγούστου (2-7) στη Σόφια της Βουλγαρίας.
H Μελίνα Γεωργίου, με τη στήριξη της Artion A.E., της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής συμβουλευτικής, μετά την απευθείας πρόκριση για την Σλοβακία και το Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας (Ιούλιος) μέσω των Multi European Games, θα συμμετέχει και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων επιδιώκοντας ακόμη μία μεγάλη διάκριση.
Η αθλήτρια του Αίαντα κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος σημείωσε δύο νίκες φτάνοντας στο χρυσό μετάλλιο που της έδωσε το δικαίωμα να βρίσκεται ξανά στην εθνική ομάδα. 
Να θυμίσουμε ότι η #ARTION, ανέλαβε μέσα στο 2022 να υποστηρίξει, ως χορηγός, τον αγώνα και τις προσπάθειες της Μελίνας Γεωργίου, η οποία βρίσκεται στο Νο-6 της Ευρωπαϊκής κατάταξης των -42 κιλών και τον μήνα Ιούλιο.
Ευχαριστούμε τους δασκάλους Thodoris Zinelis, Tzeni Skepetari, Lefteris Fakinos, Kostas Zinelis, Γιώργο Μαντζουράνη και Σωτήρη Γιαβρή για την πολύτιμη βοήθειά τους σε ακόμη μία διάκριση της Μελίνας!
#Αίαντας, μια μεγάλη αθλητική οικογένεια"