Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Προς δίμηνη παράταση οδεύει η ένταξη στο Αθλητικό Μητρώο

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης έτσι ώστε να μην αποκλειστούν ομάδες από τα πρωταθλήματα

Από την 1η Αυγούστου όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο κ.Αυγενάκης όσες ομάδες δεν έχουν ενταχτεί στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ δεν θα διαγράφονται, αλλά δεν θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα και δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και του δημοσίου γενικότερα

 Όλα αυτά προβλέπονται στην τροπολογία που έχει ήδη ψηφιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα με κάποιες ενώσεις (ΕΠΣ) ποδοσφαίρου να κάνουν κινήσεις για αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κυβερνητικού βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη που μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ ανέφερε ότι είναι πιθανό πλέον να δοθεί παράταση. Αναλυτικά όσα ανέφερε  «Το μεγαλύτερο ποσοστό των σωματείων (σ.σ. δεν εννοεί μόνο του ποδοσφαίρου αλλά γενικότερα) έχει εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Σε κάθε προσπάθεια πρέπει να μπαίνει μια γραμμή για να μην γκριζάρει. Ήταν μια θετική απόφαση της κυβέρνησης. Αυτά τα σωματεία θα βοηθηθούν. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που έχω θα δοθεί παράταση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου».

 

Πηγή: www.santorinisport.gr