Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία το καμπ του Αίαντα Πεύκης


Με μεγάλη επιτυχία έγινε το καμπ του Αίαντα Πεύκης του Γιώργου Γεωργίου και της Γεωργίας Γιαννιώτη. Τα παιδιά γνώρισαν τις Ευρυτανικες ομορφιές, ενώ διέμειναν στο Villa Virginia. Ο σύλλογος αναφέρει με αναρτηση του: "
Μετά από έξι ημέρες στη μοναδική ευρυτανική φύση, ήρθε η ώρα της επιστροφής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που συμμετείχαν στο 2ο Summer Camp που διοργάνωσε ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΕΥΚΗΣ στο Καρπενήσι αλλά και τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν ότι πολυτιμότερο έχουν.
🔹  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ξενοδοχείο Βιλλα Βιργινια Hotel, την εταιρεία εναλλακτικού τουρισμού Trekking Hellas και τον υπεύθυνο Δημήτρη Σταλίκα, το SALOON PARK, τον Κωνσταντίνο Κεφαλά και το Φωτο_γραφείο για τις υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα καθώς και όλους όσοι βοήθησαν για να γίνουν όλα τέλεια και με ασφάλεια.
🔹  Την Εθνική Ασφαλιστική και τον Γιώργο Ρήγα για τη συνεργασία που είχαμε ώστε τα παιδιά μας να έχουν ασφαλιστική κάλυψη κατά τη διάρκεια του καμπ.
🔹  Την εταιρεία NOBEL που είναι πάντα δίπλα μας και τέλος τον άνθρωπο που επιμελήθηκε και οργάνωσε τα πάντα. Σωτήρη Παπαχρήστο σε ευχαριστούμε για όλα."