Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Συνεχίζεται η συνεργασία Αίολου-Παναθηναϊκού σε επίπεδο ακαδημιών

 

 

 

 

 

Η ακαδημία του Αιόλου Καρπενησίου ολοκλήρωσε και τη φετινή αγωνιστική περίοδο με επιτυχία. Με ανακοίνωση της αναφέρει πως θα παραμένει και τη νέα σαιζόν στο δίκτυο Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ακαδημία μας Aiolos FC ολοκλήρωσε με επιτυχία την σεζόν 2021-2022. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές για μια ακόμα χρονιά συνέχισαν δυναμικά την πορεία τους.

Η Ακαδημία μας θα είναι και την νέα σεζόν μέλος της μεγάλης πράσινης οικογένειας του Δικτύου των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) συνεχίζοντας να προσφέρει στα παιδιά και τις οικογένειες τους το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών. Σύγχρονες προπονητικές μέθοδοι, κορυφαίοι συνεργάτες σε όλους τους επιστημονικούς τομείς που απαιτεί το ποδοσφαίρου του σήμερα και του αύριο, θα είναι πάλι κοντά μας.

Όλα αυτά υπο την επίβλεψη της SPORTteam ηγέτιδας εταιρείας στον χώρο των Ακαδημιών που πολλά χρόνια τώρα αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο και διαχειρίζεται το Δίκτυο PSS. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία και τον Κώστα Αλάσσα προσωπικά για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, τους νεαρούς αθλητές μας και τους φίλους του Συλλόγου μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και να τους υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και αποτελεσματικά και την νέα χρονιά.

Καλό καλοκαίρι σε όλους! Ραντεβού την νέα αγωνιστική χρονιά!»