Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Υποψήφιος Πρόεδρος στην ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Κωνσταντίνος Ζαχαράκης



Σε προεκλογικό ρυθμό μπαίνει η ΕΠΣ Ευρυτανίας, καθώς τον Νοέμβριο θα διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές για την ανάδειξη της νέας εκτελεστικής επιτροπής. Σήμερα Παρασκευή (1/7) ο Κωνσταντίνος Ζαχαράκης ανακοίνωσε με δελτίο τύπου επίσημα την υποψηφιότητα του για Πρόεδρος. Ο κ. Ζαχαράκης, γνωστός επιχειρηματίας της πόλης του Καρπενησίου διατέλεσε ποδοσφαιριστής ομάδων εντός και εκτός Ευρυτανίας με σημαντική θητεία στη Δ  Εθνική κατά το παρελθόν, έχει διοργανώσει τουρνουά ακαδημιών και άλλες δράσεις, ενώ είναι Πρόεδρος της νεοσύστατης ΜΚΟ "Εύρυθμος".

Η Ένωση να τονιστεί πως τελεί την τελευταία 8ετια υπό την Προεδρία του Γιώργου Παπαντζίμα, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται το επόμενο διάστημα και η στάση του κ. Παπαντζίμα, καθώς και άλλων ατόμων, που έχουν εκδηλώσει ανεπίσημο ενδιαφέρον, για να εμπλακούν στα διοικητικά της Ένωσης. 

Το δελτίο τύπου του Κωνσταντίνου Ζαχαράκη: "Με μεγάλη μου χαρά και με την υποστήριξη και προτροπή πολλών φίλων του Αθλητισμού, ειδικότερα του ποδοσφαίρου ανακοινώνω της υποψηφιότητα μου για πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας (Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας).
Μετά από πολλά χρόνια απουσίας μου από το ποδόσφαιρο που τόσο πολύ αγαπώ νιώθω έτοιμος να προσφέρω ακόμα περισσότερα στον τόπο μας, πάντα με ήθος, διαφάνεια και αγάπη για τον αθλητισμό και τον νομό μας.
Με τιμή Κωνσταντίνος Ζαχαράκης"