Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Αύριο (17/7) η άφιξη του ΠΑΣ Λαμία


Την Κυριακή 17 Ιουλίου το πρωί στις 11:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θα διαμείνει έως τις 29 του μηνός στο Montana. Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα της Super League 1 που επέλεξε την πόλη μας, μετά τον Λεβαδειακό που αναχωρεί την ίδια ημέρα.

Η προετοιμασία άρχισε την Τετάρτη 13/7 και συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Νίκος Τρόπουλος, Μπόγιαν Σαράνοφ, Θανάσης Γκαραβέλης, Ντάνιελ Αντέτζο, Άνταμ Τζανετόπουλος, Κυριάκος Μαζουλουξής, Γιώργος Σαραμαντάς, Ιβάν Γκοράνοφ, Νταβίντ Σιμόν, Θανάσης Μαργαρίτης, Πάρης Μπάμπης, Ντάνι Μπεχαράνο, Φάνης Τζανδάρης, Σάββας Γκέντσογλου, Βασίλης Τρούμπουλος, Βικίντας Σλίβκα, Τόμας Ντε Βινσέντι, Λάζαρ Ρόμανιτς, Πέτρος Γιακουμάκης, Σωτήρης Τσιλούλης, Νίκος Τσούκαλος, Νίκος Κοντονίκος, Ντίνος Λαμπρόπουλος, Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος και Νίκος Καραγιάννης.

Νέα πρόσωπα είναι οι: οι Τόμας Ντε Βινσέντι, Ιβάν Γκοράνοφ, Πέτρος Γιακουμάκης, Πάρης Μπάμπης, Σωτήρης Τσιλούλης και Βικίντας Σλίβκα.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν ο Γιώργος Μανούσος που ζήτησε και έλαβε έξτρα άδεια, ο Τάσος Καραμάνος που επίσης έχει άδεια παραπάνω λόγω τραυματισμού, αλλά και οι..”κομμένοι” Γιώργος Μανουσάκης και Χρήστος Ελευθεριάδης οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Το παρών έδωσε ο Κυριάκος Μαζουλουξής, ο οποίος επίσης αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του συλλόγου και συγκεκριμένα οι: Τρόπουλος, Τρούμπουλος, Λαμπρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Καραγιάννης και  Κοντονίκος.

Τέλος απών ήταν και ο Κρίστοφερ Νούνιες ο οποίος αφίχθη στην πόλη μας μετά από πολύωρο ταξίδι αφού είχε ξεκινήσει η προπόνηση.

 

Πηγή: lamiara.gr