Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Μπακασέτας & Ρονάλντο σε Super Ενισχυμένες Αποδόσεις


 Ανάλυση & προγνωστικά για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Κύπρο αλλά και για το Πορτογαλία-Τσεχία.

Κάτι παραπάνω από ιδανικό αποδεικνύεται το ξεκίνημα της Ελλάδας στο Nations League. Δύο εκτός έδρας αποστολές, στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του Group B της 3ης κατηγορίας, σε Μπέλφαστ και Πρίστινα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και μάλιστα με το ίδιο σενάριο. Γκολ του Μπακασέτα και το μηδέν στην άμυνα! Με έξι βαθμούς η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει πια το απόλυτο προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου, τη στιγμή που ακολουθούν δύο συνεχόμενα παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Να σκοράρει ο Μπακασέτας & να νικήσει η Ελλάδα στο 3.40 από 2.62

Αρχής γενομένης από αυτό με την Κύπρο, που μετά την ήττα της πρεμιέρας από το Κόσοβο έμεινε στο 0-0 με τη Β. Ιρλανδία. Δύσκολα θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια της διοργάνωσης το σύνολο του Νίκου Κωστένογλου και βασικό στόχος είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης στον όμιλο. Η διάθεση δεν λείπει από την εθνική Κύπρου, όμως υπάρχει έλλειμμα ποιότητας σε κάμποσες θέσεις της ενδεκάδας, έτσι μοιραία το έργο της είναι δύσκολο.

Η Ελλάδα δεν εντυπωσίασε στις νίκες της. Είχε όμως σαφές πλάνο, παίκτες πιστούς στο ρόλο τους και έτοιμους να ανταποκριθούν στις ανάγκες των περιστάσεων. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, η ψυχολογία είναι στα ύψη και το κλίμα στα αποδυτήρια εξαιρετικό. Ο Πογέτ έχει λύσεις για αυτού του είδους τις αναμετρήσεις και ένα ακόμη τρίποντο θα φέρει την Ελλάδα πολύ κοντά στον στόχο της. Να σκοράρει ο Μασούρας & χάντικαπ -1 για την Ελλάδα, σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Σπουδαίο ματς και στο 'Jose Alvalade' της Λισσαβώνας. Πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής, αφού Πορτογαλία και Τσεχία μοιράζονται την πρώτη θέση του Group B της 1ης κατηγορίας στη διοργάνωση. Οι Ίβηρες δείχνουν να το έχουν πάρει 'ζεστά' και μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ισπανία στη Σεβίλλη (1-1) 'καθάρισαν' με συνοπτικές διαδικασίες την Ελβετία, με τον αειθαλή Ρονάλντο να σκοράρει δις από ισάριθμες ασίστ του Ντιόγο Ζότα, για το τελικό 4-0.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις: Να σκοράρει ο Κρ. Ρονάλντο στο 1ο ημίχρονο στο 3.85 από 2.95

Εξαιρετική είναι η παρουσία της Τσεχίας για την ώρα, της ομάδας που φάνταζε ως φαβορί για την 4η και τελευταία θέση του ομίλου. Ωστόσο η πραγματικότητα αποδεικνύεται εντελώς διαφορετική. Δεν ήταν καλύτερη, αλλά ήταν πιο αποτελεσματική από την Ελβετία στην πρεμιέρα και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς (2-1), πριν κρατήσει την Ισπανία στο 2-2 με ψυχωμένη εμφάνιση στην Πράγα.

Σκληρή ομάδα, γρήγορη και καλά οργανωμένη πίσω από τη μπάλα η Τσεχία. Μοιάζει όμως υπερβολικό το σενάριο να πάρει τρίτο σερί θετικό αποτέλεσμα, έχοντας τώρα να αντιμετωπίσει την πιο 'πειστική' ομάδα του ομίλου και σαφώς ανώτερη ποιοτικά, Πορτογαλία. Το στοίχημα να σκοράρει ο Ζότα & under 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 4.85 στο Bet Builder της Stoiximan.

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.