Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Μεγάλα ονόματα και sold out στο 3ο Summer Kick Boxing Camp


O Α.Σ. Ευρυτανίας (Zarmakoupis Team) διοργανώνει από τις 1 έως τις 4 Ιουλίου με διαμονή στο Avaris το 3ο Summer Kick Boxing Camp. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Καρπενησίου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο ΟΠΑΣΤΕ. Μεταξυ των πρωταθλητών που θα συμμετέχουν και αναφέρονται στην αφίσα είναι οι: Σεμέλη Ζαρμακουπη, Timothy Bos,  Francecka Ceci και Ameer Asad, ενώ οι συμμετοχές έφτασαν στο ανώτατο όριο συμμετοχών!

Θα συμμετάσχουν αθλητές από 16 συλλόγους και πολλοί αθλητές, Πανευρωπαϊκού και Παγκοσμίου επιπέδου.  Επιπρόσθετα έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή και φέτος του διεθνή διαιτητή Θοδωρή Θεοδωρικάκου και του kick boxing instructor-Strength& Conditioning Coach Κωνσταντίνου Δαμία.


O σύλλογος με ανακοίνωση του αναφέρει: "

''Σε ένα από τα μεγαλύτερα SUMMER CAMP στην Ελλάδα εξελίσσεται το 3ο SUMMER CAMP KICK BOXING που διοργανώνει ο Α.Σ.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ (ZARMAKOUPIS TEAM) στο Καρπενήσι στις 1,2,3 & 4 Ιουλίου 2022 στο πεντάστερο ξενοδοχείο AVARIS.

Με συμμετοχή πολλών αθλητών με μεγάλες διακρίσεις (Πανελλήνιες-Πανευρωπαϊκές και Παγκόσμιες) το camp έφτασε στο ανώτερο όριο συμμετοχών του (sold out).

Στο καμπ θα διδάξουν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές από το εξωτερικό και την Ελλάδα όπως ο Timothy Bos, η Fratzesca Ceci, ο Ameer Asad , η Ζαρμακουπη Σεμέλη και καταξιωμένοι Προπονητές, καθώς και επιστημονικοί συνεργάτες όλων των επιπέδων, ο Κωνσταντίνος Δαμίας (Strength and Conditioning specialist for combat sports), ο Θοδωρής Θεοδωρικάκος (International Wako Referee), η Σοφία Καρπουζη (Νομικός-Οργάνωση- Μητρώο Αθλητικών Συλλόγων κ.α.).

Το 3ο SUMMER CAMP KICK BOXING είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος-Π.Ε.Ευρυτανιας του Δήμου Καρπενησίου και της Π.Ο.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing).

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας SEVEN HELLAS, ALKYONI TRAVEL,CINEMA CAFÉ,AVARIS HOTEL,ΓΛΥΚΟΠΛΑΣΤΕΙΟ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΝ για την στήριξή τους.

Φέτος ξεπεράσαμε το αναμενόμενο. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη σας.''