Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Νίκη για τον Χριστόδουλο Βάρναλη του Fight Club Karpenissi


Ο Χριστόδουλος Βάρναλης του Fight Club Karpenissi έλαβε μέρος στην ανταγωνιστική διοργάνωση Gods of War Open & Striking Heroes Fight Night’, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Λαγονήσι (Κλειστό γήπεδο «Νίκος Κακλαμανάκης») και τα πήγε εξαιρετικά. Ο νεαρός αθλητής αντιμετώπισε σε βραδιά επίλεκτων τον Σπύρο Αποστολίδη του Legacy Fight Club και στην πρώτη του παρουσία σε επαγγελματικό event με πολύ καλό kick boxing, έδειξε τις ικανότητες του, φτάνοντας στη νίκη κόντρα στον έμπειρο και αξιόλογο αντίπαλο του.

Η διοργάνωση έγινε με όρους Κ1 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, έχοντας συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο και βραδιά τελικών με αναμετρήσεις-διαφήμιση για το άθλημα.

Ο Βάρναλης βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς μετρά τέσσερις συνολικά νίκες σε ισάριθμους αγώνες, οι δυο εξ αυτών με νοκ-άουτ και υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Ο Αθλητικός και Μαχητικός Σύλλογος Καρπενησίου συγχαίρει τον αθλητή του για την επιτυχία του και ευχαριστεί τον διοργανωτή Στέλιο Πολίτη για την τιμή πρόσκλησης στο event.