Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Σούπερ κίνηση με τον Ευρυτάνα Τσίπρα ο Πανιώνιος


Παίκτης του Πανιώνιου είναι και με τη βούλα ο Ευρυτάνας (Με καταγωγή από τη Βούλπη) Ανδρέας Τσίπρας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ιστορικό.

Η ομάδα της Νέας Σμυρνης ολοκλήρωσε την τρίτη της μεταγραφή για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ που άνηκε μέχρι πρότινος στον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο Τσίπρας έχει τα στοιχεία που αναζητούσε ο προπονητής, Νικος Κούστας, για την άκρα της επίθεσης καθώς και η ταχύτητα είναι ένα από τα μεγάλα του προσόντα καθώς και η άριστη επαφή με τη μπάλα. 

Να σημειωθεί ότι ο Τσίπρας έχει παραστάσεις τα τελευταία χρόνια μόνο από επαγγελματικά πρωταθλήματα αφού έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Ηρακλή, Τρίκαλα και Ρόδο. Μάλιστα το 2017 είχε προσελκύσει (και πάλι) το ενδιαφέρον του Πανιώνιου ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το δελτίο τύπου εξέδωσε ο Πανιώνιος

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τσίπρα.
Ο 28χρονος εξτρέμ στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί σε ομαδες της Football League και της Super league 2 όπως ο Ηρακλής, η Καλλιθέα, τα Τρίκαλα και η Ρόδος. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη.
Αμέσως μετά την συμφωνία του με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δήλωσε τα εξής: «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που από σήμερα βρίσκομαι στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ! Εύχομαι να έχουμε υγεία τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου και να μπορέσουμε να δώσουμε χαρά σε αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους! Ο στόχος, φυσικά, δεν είναι άλλος πέρα από την άνοδο στις επάγγελματικες κατηγορίες».

 

 Πηγή: soccerlive.gr