Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό πολίτες και σώματα ασφαλείας

Μια όμορφη πρωτοβουλία για την Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, η οποία την Κυριακή 19 Ιουνίου διοργάνωσε φιλανθρωπικό παιχνίδι μπάσκετ, στις 7 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου. Συμμετείχε ομάδα πολιτών από την μια πλευρά και από την άλλη μικτή των σωμάτων ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ).

Τα έσοδα του παιχνιδιού διατέθηκαν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Π.Ε. Ευρυτανίας. Για την ιστορία τα Σώματα Ασφαλείας επικράτησαν με 34-43.

Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων στις ομάδες. Παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευρυτανίας Άρης Τασιός, η Αντιπεριφερειάρχης Ορεινής-Δασικής πολιτικής Κατερίνα Καλαντζή, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου και υπεύθυνος αθλητισμού Γιάννης Σβερώνης, που συμμετείχε και στο παιχνίδι, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου Σπυριδούλα Παπαδοπούλου και φυσικά η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμονών ατόμων με αναπηρία Π.Ε. Ευρυτανίας Αναστασία Κριπάση-Μπάρκα. Επιπλέον το «παρών» έδωσαν ο νέος αστυνομικός διευθυντής Ευρυτανίας Γιάννης Σταματέλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικός Υπαλλήλων Ευρυτανίας Κοσμάς Τσιαμάκης, που έπαιξε και στην αναμέτρηση. 

Το παιχνίδι σφύριξαν η προπονήτρια της Π.Α.Κ. και υπεύθυνη της δράσης Κατερίνα Μπαλωμένου και ο υπάλληλος του προπονητικού κέντρου Σεραφείμ Λερογιάννης, ο οποίος εκφώνησε σύντομο λόγο, παρακινώντας τους νέους να συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις. Να τονιστεί πως αγωνίστηκε ο Θανάσης Χουσιάδας, ο μοναδικός Καρπενησιώτης διαιτητής της ΕΣΚΑΣΕ, καθώς και η Αλεξάνδρα Γιόγιου, που εκπροσώπησε το γυναικείο φύλο.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Πολίτες: Ρουμελιώτης Π. 5(1), Αρκουμάνης 1, Σβερώνης, Σταλίκας 6(1), Χαντζόπουλος 3(1), Καλαμπάκας 4, Μαυραγάνης 5, Κολλημένος, Χονδρός 10(2), Χουσιάδας, Γιόγιου  

 

Σώματα Ασφαλείας: Κατσαρός 22(2), Ζιάκας, Πάζιος, Ρουμελιώτης Β. 6(1), Τσιαμάκης 4, Βασιλείου 2, Ντότσικας, Ζιάκας, Ελεζάι 3, Κωστής 3(1), Κρουστάλλης 3, Παππάς

 

Διαιτητές: Κατερίνα Μπαλωμένου& Σεραφείμ Λερογιάννης

 
























































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Ανδρέας Ζιωζιός