Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Απειλούνται με κυρώσεις ομάδες που δεν είχαν ενταχθεί στο Μητρώο


Για την προσεχή Τρίτη έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του Πανδραμαϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της συμμετοχής ομάδων που δεν είχαν ενταχθεί στο Μητρώο της ΓΓΑ, μια προσφυγή την οποία έχουν συνυπογράψει ο Ορφέας Ξάνθης και η Αλεξανδρούπολη. Η μεν ομάδα του Πανδραμαϊκού υποστηρίζει ότι ο πρωταθλητής Αγροτικός Αστέρας δεν είχε κάνει τα χαρτιά του για την ΓΓΑ και κατά συνέπεια δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα και στα μπαράζ ενώ το ίδιο καταγγέλλεται για τον Αρη Αβατου και δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Όπως υποστηρίζεται στην προσφυγή, στα εθνικά πρωταθλήματα ήταν υποχρεωτικό για να συμμετέχει κάποια ομάδα σε αυτά να έχει ενταχθεί στο Μητρώο, άρα είναι αυτές που πρέπει να υποβιβαστούν και κατά συνέπεια, αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο από το Διαιτητικό, να παραμείνουν στην κατηγορία Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη.

Από τις προσφεύγουσες ομάδες διευκρινίζεται ότι θέλουν απλά να εφαρμοστούν οι νόμοι που το ίδιο το κράτος και η ΕΠΟ έχουν ορίσει και οι οποίοι, όπως υποστηρίζουν Πανδραμαϊκός, Ορφέας Ξάνθης και Αλεξανδρούπολη, εφόσον εφαρμοστούν θα φέρουν τον μεν Πανδραμαϊκό ένα βήμα πριν την άνοδο στην SL2, τις δε δυο θρακιώτικες ομάδες να παραμείνουν στην Γ’ Εθνική. Το θέμα θα συζητηθεί στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ την προσεχή Τρίτη 14 Ιουνίου!

Πηγή: www.patragoal.gr