Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Πέθανε ο Μπάμπης Σκορπίδας – Θρήνος στον Αστέρα Τρίπολης


“Πάγωσαν” στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία, από την είδηση του θανάτου του Μπάμπη Σκορπίδα, ο οποίος και είχε συνδέσει το όνομά του με την τοπική ομάδα.

Ο Μπάμπης Σκορπίδας είχε αποτελέσει γενικός αρχηγός στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης από τότε που η ομάδα αγωνιζόταν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, μέχρι και την άνοδό της στη Superleague 1, αλλά και την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

Ο θάνατός του ήταν μάλιστα σοκ για τους ανθρώπους των Αρκάδων και βύθισε στο πένθος ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης

Ξημέρωσε η πιο δύσκολη ημέρα για την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Σήμερα, γεμάτοι θλίψη αποχαιρετάμε τον Γενικό Αρχηγό μας. 

Ο Μπάμπης Σκορπίδας, ο δικός μας Μπάμπης, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σε όλους εμάς την ευθύνη και την υποχρέωση να προσπαθούμε να αγαπάμε τον ΑΣΤΕΡΑ όπως τον αγάπησε εκείνος. Να προσφέρουμε στην ομάδα, όπως προσέφερε εκείνος. Να της δίνουμε την ψυχή μας, όπως την έδωσε κι εκείνος.

Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Μπάκος και κ. Γιάννης Καϋμενάκης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, οι Αντιπρόεδροι, κ. Δημήτρης Μποροβήλος και κ. Δημήτρης Κενές, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζουμε την οδύνη μας για την απώλεια του Μπάμπη Σκορπίδα.

Του ανθρώπου που υπηρέτησε πιστά τον ΑΣΤΕΡΑ επί δεκαετίες από κάθε πόστο, που διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός και του ανθρώπου που με την αδιάλειπτη παρουσία του συνέδεσε την ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Πηγή:  www.newsit.gr