Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Δυο Πανελλήνιες πρωτιές για την ΑΛΑΚ στο Λουτράκι


Με έξι οδηγούς και σημαντικές επιτυχίες για μια ακόμη φορά από πλευράς ΑΛΑΚ διεξήχθη στο Λουτράκι (Σχολή Μηχανικού) το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου ο 4ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift. Ράπτης και Παπαβασιλείου ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, με την Ευρυτανική Λέσχη να κερδίζει τις δυο από τις τρεις κατηγορίες.

Στην κατηγορία Pro 1 ο Κώστας Τσιάκας με Opel Ascona έφτασε στην 5η θέση μεταξύ 15 οδηγών, συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις στην απαιτητική κατηγορία.

Στην κατηγορία Pro 2 ο Πάνος Ράπτης εξακολουθεί να προπορεύεται στο πρωτάθλημα, κατακτώντας με το Nissan 200SX μια ακόμη πρωτιά, προσφέροντας εντυπωσιακά περάσματα. Ο Πάνος Κίτσιος με το Toyota Corolla του αναδείχτηκε 4ος.

Στην κατηγορία Street Legal ο Γιώργος Παπαβασιλείου με BMW E36 στην πρώτη του παρουσία σε αγώνα από τη θέση του οδηγού ήταν εκπληκτικός, κατακτώντας την 1η θέση. O Βαγγέλης Μαυραγάνης με BMW36 αγωνίστηκε μετά από καιρό και μεγάλη αναβάθμιση, φτάνοντας στη 12η θέση ανάμεσε σε 16 οδηγούς, «πέφτοντας» πάνω στον Παπαβασιλείου στα νοκ-άουτ.  Δεν κατάφερε να εκκινήσει λόγω προβλήματος στο σασμάν ο Γιώργος Θεοδωρογιάννης με το Subaru Impreza, που είχε ξεχωρίσει στα δοκιμαστικά.

Ο επόμενος αγώνας θα γίνει τον Σεπτέμβριο στη Ζάκυνθο, ενώ την Κυριακή 3 Ιουλίου η Λέσχη διοργανώνει ασφάλτινη δεξιοτεχνία στο αθλητικό κέντρο.